Çamaş;'Emekli şehri olduk'

Çamaş;'Emekli şehri olduk'

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş Bafra’nın sorunları hakkında açıklamalarda bulundu. Çamaş, Bafra’nın en büyük sorununun işsizlik olduğunu ifade ederek, EMEKLİLER ŞEHRİ HALİNE GELDİK. Dedi.

A+A-

MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş şu açıklamalarda bulundu: 
Bafra’mızın öncelikli problemi işsizliktir. İlçemizin 140 mahallesi ve 143.000 nüfusu bulunmaktadır. Bu nüfusun 50.000 ‘den fazlası genç nüfustur. Bu genç nüfusumuz işsizlik problemi yaşamaktadır. Her yıl işsizlerimize yeni işsiz gençlerimiz de eklenmektedir. Geçmişte Baframız için çok önemli istihdam alanları olan Tekel, kereste fabrikası gibi kurumlar özelleştirilmiştir. Bunların yerine yeni istihdam alanları oluşmamıştır. Tütün önemli bir geçim kaynağıydı. Tarım politikalarıyla bu alanda da ilçemiz gerilemiştir. Kısacası Baframız emekliler şehri olmuştur. Bafra’nın güçlü bir atılıma ve gelişmeye ihtiyacı bulunmaktadır. 
ÇAMAŞ BAFRA İÇİN YAPILMASI GEREKENLERİ AÇIKLADI
MHP Bafra ilçe başkanı Abdurrahman Çamaş Bafra’nın sorunlarıyla ilgili açıklamalarına şu şekilde devam etmiştir: İlçemizde polis sayımız yetersizdir. Asayiş olayları artmaktadır. Polis sayımızın yetersiz olması nedeniyle asayiş olayları ile Bonzai ve uyuşturucu ile mücadelede eksiklikler bulunmaktadır. Bonza, uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması, asayiş olaylarının artması ailelerimizin güven ve huzuru ciddi bir problem haline gelmiştir. İlçemizi idare edenlere en kısa zamanda Bafra’da ki polis sayımızı artırmaları çağrısını yapmaktayız. Baframızda uzun yıllardır söz verilen Kızılırmak sedde projesinin yapılması ilçemize nefes aldıracaktır. Bunun yapılması için Samsun Büyük şehir belediyesinin harekete geçmesini bu projenin Bafraya kazandırılmasını, atıl durumda bulunan eski bölge hastanesi binasının değerlendirilmesini istiyoruz.  Baframız bir üniversiteyi hak etmektedir. Üniversite şehri olmalıyız. Bafra Kızılırmak üniversitesi mutlaka kurulmalı. Tarım şehri olarak Bafra Tarım Tekno parkına kavuşmalıdır. Medikal OSB ile ilgili çalışmaları ise destekliyor ve Bafra için önemli buluyoruz. İlçemizde yol ve trafik sorunu bulunmaktadır. Bu konuda çalışmaların artırılmasını bekliyoruz. Baframızda yapılanlar vardır. Yapılması gerekenler vardır.  Yapılanları takdir ediyor, yapılması gerekenleri ise ortaya koyarak yapılmasını bekliyoruz. Baframızın kaybedecek zamanı kalmamıştır. Baframızda ki tüm problemlerin bilimin ışığında, bir planlama dahilinde en az bir daha 100 yıl gündeme gelmeyecek şekilde çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.