ÇAMAŞ: Gençlerimizi bonzaiye teslim etmeyeceğiz

ÇAMAŞ: Gençlerimizi bonzaiye teslim etmeyeceğiz

Bafra MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş İnternet yayıncıları ve Gazeteciler derneğinin başlattığı bonzai ile mücadele kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

ÇOK DEĞERLİ BAFRALI HEMŞERİLERİMİZ

Baframızda artarak devam eden asayiş olayları yaşanmaktadır. İlçemizde başta bonzai denilen kullanımında hemen ölüme neden olacak uyuşturucu kullanımının yaygınlaştığını müşahade etmekteyiz.

Bonzai ve uyuşturucu kullanımları sonucunda insanlarımız hayatını kaybetmektedir. Ayrıca bonzai ve uyuşturucu kullanımı tartışmaları, trafik kazalarını, bıçaklamaları silahlı saldırıları, yaralama ve öldürme olaylarını da beraberinde getirmekte ve asayiş problemlerini artırmaktadır.

İlçemizde okuyan 32.000 olmak üzere 50.000 den fazla genç nüfusumuz vardır. Bu gençlerimizin enerjilerini sağlıklı kullanmalarını arzu ediyoruz.

Baframıda genç nüfusla birlikte gerekli önlemlerin alınmadığı için sürekli artan bir işsizlik problemi vardır.

Baframızda polis sayımızda yeterli değildir. Polisimizin araç sayısı da azdır. En kısa sürede, daha büyük asayiş olaylarının olmaması, bonzai nedeniyle gençlerimizi kaybetmemek için emniyetimizin personel ve araç sayısı artırılmalıdır. Bonzai ve uyuşturucu ticareti yapanların üzerine gidilmeli, emniyetimiz, adli mercilerimiz ve toplum olarak kenetlenerek ilçemizi bu belalardan kurtarmalıyız. Gençlerimize sahip çıkmalıyız

Bu konuda ilçemizde faaliyet gösteren Kısa adı İNTERYA olan İnternet yayıncıları ve Gazeteciler derneğinin başlattığı mücadele ve kampanyayı çok doğru buluyor, sonuna kadar destek oluyor

şunu haykırıyoruz:

Gençlerimiz sahipsiz değildir. gençlerimizin bu illetlere ve zararlı alışkanlıklara bulaşmaması için MHP ve ülkücü hareketin gençlik kuruluşu olana Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı olarak sürekli mücadele etmekte ve duyarlı olmaktayız. Gençlerimize sahip çıkacağız. Bonzai ve uyuşturucuya karşı mücadele edeceğiz. Bu işin Bafra'da bitmesi ailelerimizin Bafra'da huzur ve güven içerisinde gezmeleri ve yaşamaları için, gençlerimizin bu illetlerden uzak kalmaları için her şeyi yapacak ve her mücadeleye destek vereceğiz.

MHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞI
YÖNETİM KURULU ADINA
İLÇE BAŞKANI
ABDURRAHMAN ÇAMAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.