ÇALMAK KADAR ÇALANA GÖZ YUMMAKTA GÜNAHTIR

ÇALMAK KADAR ÇALANA GÖZ YUMMAKTA GÜNAHTIR

Her şey Bafra için diyen CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal ÜNLÜ ;

A+A-

Şeyhulaş ve Doğankaya ziyaretlerinde , Biz mücadeleye Bafra için başladık bizim için ülkemize hizmet ibadettir . Halkın emanetini halktan alırız , emanete asla ihanet etmez , zarar verecek her kim olursa olsun müsaade etmeyiz. Bizim için çalanda,  çalana müsade edende aynı kefededir. Hep birlikte olalım sandıklarda bunların , yağma, talan düzenini yıkalım ve halkın iktidarını Bafra da hep beraber kuralım, Bafra mızı birlikteliğimizle aydınlık günlere taşıyalım.

     Saygıdeğer hemşerilerim , şöyle bir seçim söylemlerine bakalım Allah aşkına , yok neymiş köylere su getirecek,altyapı kuracak hizmet vereceklermiş , sizler değimlisiniz 10 yıldır mutlak ikdidar sahibi 10 yıldır neredeydiniz demezler mi , bir tek Bafra yı yönetemediler ki sizlere nasıl hizmet verecekler.

     CHP Projeleriyle , insan odaklı  üretime dayalı belediyecilik anlayışıyla , sizlerle birlikte Bafra da yepyeni bir döneme imza atacak ve Bafra  yı örnek bir şehir haline getirecektir.

     Ben Bafra nın ortak adayıyım , sizlerin adayıyım , içinizden biri, sizin evladınızım , sandıkta bunlara hep beraber derslerini verecek ve Bafra mızın önünü açacağız. Bafra bizim sevdamızdır. Belediyeyi 3-5 kişilik bir zümrenin elinden kurtarıp halkın belediyesi yapıp bende halkın belediye başkanı olacağım size söz veriyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.