''ÇALIŞANA İŞ, TEMBELE BAHANE ÇOK''

''ÇALIŞANA İŞ, TEMBELE BAHANE ÇOK''

Bafra kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ‘’bafra55&barışfm’ olarak ziyaret ettik.

A+A-

Adana vali yardımcılığından Bafra Kaymakamlığı görevine  atanan  Halis Arslan’a hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bafra ile ilgili projeler  üzerine görüşlerini aldık.

Bafra için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren kaymakam Arslan ‘’Bafra’da  ‘’sevgiyle uzanan eller’’ projemize ilk adımı attık, projemizi  genişleterek yarı yıl tatilinde izcilik kampları kurarak hedef kitlesi   9-16 yaş grubundaki çocuklara gerekli eğitimleri vermeyi planlıyoruz. Henüz bir sayı belirlemedik, öncelikli hedefimiz risk altında diye tabir ettiğimiz kalabalık ve parçalanmış ailelerin çocuklarına ulaşmaktır. Bu proje ile hedefimiz kötü alışkanlıklara bulaşmış veya kötü alışkanlıklara bulaşma ihtimali olan çocuklara sevgi ile yaklaşıp onlara samimi bir el uzatmaktır.

BAFRA'YA MOBESE SİSTEMİ KURULACAK.

 Nüfusu artan şehirlerin suç oranlarını azaltmanın olmazsa olmazı olan mobese sistemi kesinlikle ve hızlı bir şekilde kurulacağının da müjdesini Bafra’ya veriyorum.

BAFRA'DA TARİH ONARILACAK

  Çetinkaya köprüsünün ve birçok tarihi eserin paslanmış olduğunu, bunların onarımının kurumlar ile birlikte imece usulü  ile yapılacağını belirtti.

BAFRA'NIN ÜRETİME İHTİYACI VAR.

Bafra da asıl amacımız Proje Üretim ve Yapım merkezi kurmak. Çünkü proje olmazsa üretim olmaz. Bu merkezde çalışacak kişilere gerekli eğitimler verilecek ve onlar için özel bir bina tahsis edilecek. Dolayısı ile dedikodu ve laf üretmek yerine proje üreten ve düşünen bir toplum gelecek. Bafra için projeler üretilip hayata geçirilecek.

YAPRAK ANALİZ LABARATUVARI KURULMALI

Yine Bafra tarımının olmaz ise olmazı Yaprak Tahlil Laboratuvarı kurmak, olacak açıklamalarında bulundu.

Sohbet sonunda bu ve benzeri  projelerin hayata geçebilmesi için  çalışmanın önemine değinen Kaymakam Halis Arslan  sloganımız ‘’çalışana iş, tembele bahane çok biz bahanelerinin arkasına sığınmayacağız'' dedi.

2-093.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.