ÇAĞDAŞ YAPI MARKET’E BAFRA’DA

ÇAĞDAŞ YAPI MARKET’E BAFRA’DA

Açılış esnasında işyerinin önü ve yanları adeta çiçek bahçesine döndü.

A+A-


Bafralı İşadamı ve Sevilen Siması Nurettin Özmen’in torunu, Bafralı İşadamı Sefer Uyar’ın oğlu genç girişimci, idealist Muharrem Uyar Bafra İlçesinde Emirefendi Mahallesi Hasan Çakın Caddesi 29 Ekim İlköğretim Okulu karşısında Çağdaş Yapı Market adında bir işyeri açtı.

Çağdaş Yapı Market'in açılışı eski milletvekili Ahmet Aydın ve Bafra Belediyesi eski başkanı Hasan Aslan ve çok sayıda davetlinin katılımı ve Bafra Çarşı Camii İmam-Hatibi Hüseyin Yıldız’ın yaptığı dualarla gerçekleşti.

İşletmeciliği Muharrem Uyar'ın yapacağı Çağdaş Yapı Market'te, banyo dolabından, Amerikan Kapıya, Laminant parkeden, Küvet, Duşakabin, Ankastre Mutfak Ürünlerine kadar çok çeşitli ürün yelpazesi bulunuyor. 

Çağdaş Yapı Market, VarioDor, Karduş, Linra Mobilya, Hotpoint, Vario laminant parke markalarını bünyesinde bulunduruyor. 

İşletme Sahibi Muharrem Uyar, "İstekleriniz bizim için önemli. Siz isteyin biz yapalım. 'Eviniz Bizimle Güzel Olsun.Açılışımıza katılan tüm davetlilere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu katılım bizim Bafra ve Bölgesine yapacağımız diğre yatırımlar için bir güç olmuştur.’’ dedi.

Açılışa Samsun Eski Milletvekili,BASİAD Başkanı Ahmet Aydın,Bafra Eski Belediye Başkanı Hasan Aslan, MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Muhtarları, İşadamları,Okul Müdürleri, Aydınlar-İstikbal CENTER Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ile çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.