ÇAĞATAY KILIÇ’IN ALAÇAM ZİYARETİ

ÇAĞATAY KILIÇ’IN ALAÇAM ZİYARETİ

AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, Alaçam ilçesinde sanayi esnafı ile yaptığı kahvaltının ardından Kalıkdemirci, Pelitbükü Sekecek ve Kızlan köylerini ziyaret etti.

A+A-

Milletvekili Çağatay Kılıç’a programlarda AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Gençtürk ve Ahmet Mercimek, AK Parti Alaçam Kadın Kolları Başkanı Ebru Nur Liman ve kadın kolları üyeleri eşlik ettiler.
Milletvekili Kılıç ve beraberindekileri köy halkı karşıladı. Alaçam ilçesi Pelitbükü Sekecek köyündeki bahar şenliklerine katılan Milletvekili Çağatay Kılıç, köyde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Katılımın yoğun olduğu şenliklerde Milletvekili Çağatay Kılıç, vatandaşların yanına oturarak keşkek yedi. Şenliklere katılan vatandaşlarla birer birer görüşen ve fotoğraf çektiren Milletvekili Çağatay Kılıç, “Bizler sadece seçimden seçime köylere gidip vatandaşlarımızdan oy isteyen bir zihniyete sahip değiliz. Bugün burada köyde yaşayan vatandaşlarımızla kucaklaşmaya geldim. Gönül rızası için, sorumluluğumun bir gereği olarak köyde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geliyorum. Bizi ağırlayan ve bu güzel ikramlarda bulunan tüm Pelitbükü Sekecekli hemşerilerime, büyüklerime ve dostlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

20130520aw000687_02.jpg20130520aw000687_03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.