BY MEHMET HOME PARK BEŞYOL MEVKİİNDE HİZMETE AÇILDI

BY MEHMET HOME PARK BEŞYOL MEVKİİNDE HİZMETE AÇILDI

BY MEHMET HOME PARK, Bugün Beşyol Mevkiinde, saat 14.00’da Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından hizmete açıldı.

A+A-

Açılış konuşması yapan Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni şunları söyledi, ‘’ Değerli Belediye Başkanım ve çok değerli Bafralı hemşerilerim, biz siyasiler için temel atmak veya açılış yapmak çok hoşumuza gider. Allah’a şükürler olsun ki özellikle son yıllarda Bafra’mızda, Samsunumuzda ve Türkiye’mizin her yerinde açılışlara yetişemiyoruz. Bugün Bafra’dayız güzel bir tesadüf oldu ve bu açılışta beraber olduk. Ben burada Mehmet Bey’e, ortaklarına, çalışanlarına ve Bafra’mıza hayırlı uğurlu olmasını, kendilerine bol kazançlar diliyorum. Her kesilen faturadan oluşacak katma değerler sonuç itibariyle Bafra’mıza, Samsunumuza ve Ülkemize yatırım olarak dönüyor, dönecektir. O bakımdan size hayırlı bol kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.’’ Dedi.  

Açılışa, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Belediye Başkanı ve Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum