BÜYÜKŞEHİR BİZİ ALAÇAM’A GÖTÜR

BÜYÜKŞEHİR BİZİ ALAÇAM’A GÖTÜR

Bafra’da Büyükşehir yaptığı çalışmalar ile halkın eleştirilerinden kaçamıyor.

A+A-

 Samsun Bafra ilçesinde muhtelif yerlere diktiği veya dikmediği yön levhaları Temel fıkralarını aratmıyor: Bafra ilçesi Alaçam caddesi Beş yol mevkiinde dikilen yön levhasında bulunan Alaçam yönünü takip ettiğimizde Tekel caddesi girişinde bir yön levhasına daha rasgeldik. Âmâ tabelaya baktığımızda burada da Alaçam ibaresi yok. Tabelada Samsun-Sinop yönü var Alaçam ilçesi mevcut değil.

 Peki bu levhalar neye göre ve nasıl yerleştiriliyor. Büyükşehir burada kimler tarafından temsil ediliyor. Görülen o ki bizleri masa başından yönetiyorlar. Hiç Bafra’yı görmeyen veya bilmeyen kişiler tarafından bu levhalar dikiliyor. Amaç işi yapmak değil, yapmış olmak gibi görünüyor. Bu uygulamadan da görülüyor ki hizmet almak için Büyükşehir yetkilisinin masasından kalkıp şehri incelemesi sorunları yerinde görmesi gerekiyor. Vatandaş bu yapılanlara gülüyor. Acaba bunu yapan yetkili ne yapıyor biz onu merak ediyoruz.

Tekel caddeside bu kadar yoğunluk varken Bafra Devlet Hastanesini şehir merkezine yönlendirmesi de ayrı bir muamma.Belki eskiden olsa Devlet hastanesi tabelası doğu yönü gösteriyor olabilirdi.Fakat yeni Devlet hastanesi Bafra çıkşında olduğuna göre,o zaman neden bu insanları şehir merkezine yönlendiriyorsunuz? Levhalr bizlerin işini kolaylaştırmak için konulur,zorlaştırmak için değil.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.