Büyükşehir Belediyesi manda yetiştiricilerinin elinden tuttu

Büyükşehir Belediyesi manda yetiştiricilerinin elinden tuttu

Samsun İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği, Büyükşehir Belediyesi`nin destekleri ile manda ve manda ürünlerinin tanıtımı ve satışı konusunda 3`üncü projesini hayata geçirdi.

A+A-

Ergün Alver/Bafra

Samsun İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Metin desteklerinden dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`a teşekkür ederken, “Bizim çıktığımız bu yolda, Samsun İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz`ın çok desteklerini gördük. İlk olarak ve ilkini gerçekleştirdiğimiz Manda festivaline sağladığı katkılarla 1. Manda Festivalimizi gerçekleştirdik. Daha sonra ise Büyükşehir belediyesi kırsal hizmetler birimi ile manda sütü toplama merkezi yapımı çalışmalarını başlattık. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla. 3`üncü projemiz ise manda ve manda ürünlerinin tanıtımı ve satışı ile ilgiliydi. Bunu da başkanımız sayesinde faaliyete geçirerek Samsun Amisos Tepesi, Palmiye Cafe yanı ve Kuş Cenneti`nde doğal manda ürünleri satılan stantlarımızı kurduk” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`ın her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Metin, “Sayın Başkanımızın bizlerle her zaman birebir ilgilenerek elimizden tutması ve bize destek olması bizleri mutlu ediyor. Ben ve bütün üyelerim adına kendisini teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kızılırmak Deltası`nın olmazsa olmazı mandanın, doğal ürünlerinin tanıtımının önemli olduğunu söyleyen Metin, “Ürünlerimiz doğal olarak üretilip satışa sunuluyor. Biz tanıtım ve satış noktasında sıkıntı yaşıyorduk. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz`ın katkılarıyla şehrimizin odak yerlerine tanıtım ve satış stantları açarak büyük ölçüde bu sıkıntıyı da çözmüş olduk. Doğal manda ürünlerimizden tatmak ya da almak isteyenleri stantlarımıza bekleriz. Ayrıca manda etinin de satışı ve tanıtımı noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımızla proje aşamasındayız. Yakın bir zamanda bu projeyi de hayata geçireceğiz” dedi. manda-standi-2.jpgmanda-standi.jpgmanda-yetistiricileri-1.jpgmanda-yetistiricileri-2.jpgmanda-yetistiricileri-3.jpgmanda-yetistiricileri-4.jpgmanda-yetistiricileri-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.