BÜYÜKLER OKUYOR, KÜÇÜKLERE ÖRNEK OLUYOR

BÜYÜKLER OKUYOR, KÜÇÜKLERE ÖRNEK OLUYOR

Kızılırmak anaokulunda yapılan proje sonucunda “Büyükler okuyor, küçükler örnek oluyor” projesi hayata geçirildi.

A+A-

Kızılırmak anaokulu okul öncesi öğretmeni Şennur Koç koordinatörlüğünde yürütülen projeyle Samsun ili ve ilçelerinde görev yapan mülki amirlerin katılımıyla çocuklarda kitap okuma bilincinin artırılmasını amaçlayan “Büyükler okuyor, küçüklere örnek oluyor” projesinin ilk aşaması Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın katılımıyla başladı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan proje ile ilgili Okul Öncesi Öğretmeni Şennur Koç’tan bilgi aldıktan sonra, Sincaplar sınıfı öğrencilerine “Sevginin Gücü” adlı hikayeyi okuyarak resimleri üzerine öğrencilerle sohbet etti.

Düzenlenen etkinliğe Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Celal Karadeli’de katıldı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ okul öncesinde okuyan öğrenciler için hazırlanan bu proje sonucunda okul müdürüne, sincaplar sınıfının öğretmenine teşekkür ediyorum. Çocuklar küçük yaştan kitap okumanın ne kadar faydalı olduğunu ve sayfalarda resimlerde anlatılmak istenilen konuları kavramış oluyorlar. Bunun için de geleceğin neferleri hazırlanmış oluyor. Bu tür projeler önemlidir.  Bugün güzel tabloların anı ve duygu olarak yaşattınız. Teşvik edilmelidir. Çocuklar özendirilmelidir” dedi.

bafra-kaymakami-halis-arslan-003.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan-005.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.