Vekil Karaaslan’a Bafra’nın İlk Karpuzu Takdim Edildi

Samsun’un Bafra ilçesinde ilk karpuz tarlada Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a takdim edildi.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde ilk karpuz tarlada Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a takdim edildi.
Bafra ilçesine bağlı Karpuzlu Mahallesinde Murat Şahin ve Arif Tunç’a ait tarlada üretilen karpuzlar için bugün bir tanıtım programı düzenledi.


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Bafra ilçesinde bir dizi incelemeler ve toplantılara katılım sağladıktan sonra Karpuzlu Mahallesinde Murat Şahin ve Arif Tunç’a ait tarlada üretilen karpuzlar için yapılan  tanıtım programına katılarak ilk karpuzun tadına baktıktan sonra üreticilerin, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların problemlerini yerinde dinledi.
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse , Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Meclis Üyeleri , Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner eşlik etti.

26-025.jpg27-022.jpg28-016.jpg29-013.jpg30-034.jpg31-007.jpg32-012.jpg33-017.jpg34-011.jpg35-015.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum