Büyük Maça Doğru

Bölgesel Amatör Lig'i yükselme maçında bu Çarşamba Millet Bahçesi Suni Çim Saha'da Karasamsunspor'a konuk olacak olan Hacınabispor bir üst lige çıkmak için mücadele edecek.

A+A-

Samsun Süper Amatör grup maçlarını lider olarak bitiren Hacınabispor Bölgesel Amatör Lİgi Yükselme PlayOff maçları sonunda ligi ikinci bitirerek Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden ve ligden düşen Karasamsunspor'a konuk olaca. 

Tek maç usulü oynanan maçta eğer Hacınabispor kazanırsa bir üst lige çıkacak ve Bafra'mızı Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) temsil edecek. Kaybettiği takdirde BAL'dan düşen Karasamsunspor lige kaldığı yerden devam edecek. 

Karşılaşma 20 Nisan 2022 Çarşamba günü saat : 15.30'da Samsun Millet Bahçesi Suni Çim sahada oynanacak. 

Hacınabispor Başkanı İsa Köprü, yaptığı açıklama da, "Futbolcularımız, teknik heyetimiz ve yönetimimiz çarşamba günü  tek 90 dakika oynanacak büyük maça hazırız. İsteğimiz Bafra'mızı hak ettiği yere getirmektir. Bu yıl uzun bir sezon geçiriyoruz. gruplar, playOff mücadelesi, sakatlıklar derken yolun sonuna geldik. İnşallah Çarşamba günü de Karasamsunspor'u yenerek galibiyeti Bafra'mıza armağan etmek istiyoruz. Yolun sonu şampiyonluk olsun, Allah yardımcımız olsun" dedi. 

Genel Kaptan Av. Arda Özel ise, Çok çalıştık, çok mücadele ettik, Başkanımında dediği gibi maça tam anlamıyla konsantre olmuş durumdayız. Umarım 90 dakikanın sonunda bizler galip gelir ve çok istediğimiz arzu ettiğimiz bir üst lige çıkarız" dedi. 

Başkan Yardımcısı  Oğuzcan Türk ise, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Dileğimiz telafisi olmayan 90 dakikanın sonunda bizim galip gelmemiz bunun için futbolcular, teknik heyet ve yönetim ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ediyor. Umarım galip gelir ve şampiyon olarak Bafra'mıza döneriz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.