Büyük Başkan Yüksel Yıldırım'dan Örnek Davranış

Büyük Başkan Yüksel Yıldırım'dan Örnek Davranış

Samsunspor BAK ile karşılaşacağız bilet gelirlerinin tamamını Elazığ'daki deprem zedelere bağışlayacağını duyurdu.

A+A-

Yılport Samsunspor örnek bir harekete imza atı. Başkan Yüksel Yıldırım, "BAK maçının tüm gelirlerini Elazığ'daki depremzedelere yardım olarak gönderceğiz. Haydi Samsunlular, Elazığ için maça gidiyor ve tribünleri tıklım tıklım dolduruyoruz" dedi.

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından Yılport Samsunspor'da harekete geçti. Kırmızı-Beyazlılar, bugün oynanacak Başkent Akademi FK maçının tüm gelirlerini deprem bölgesine yardım olarak gönderecek. Başkan Yüksel Yıldırım'da twiiter hesabından paylaşımda bulunarak, "Elazığda'ki depremden dolayı Elazığlıların acısını gönülden paylaşıyoruz. Bu nedenle Başkent Akademi FK maçının gelirlerini depremzedelere yardım olarak vereceğiz. Haydi Samsunlular, Elazığ'a yardım için maça gidiyoruz ve tribünleri dolduruyoruz. Bende karşılaşmada yerimi alacağım" ifadelerine yer verdi. 

NOT: Samsunspor aileler platformu Bafra Başkanı Ramazan Güngör yarın oynanacak olan  Başkent Akademi FK maçı için Bafra Belediyesi önünden saat 11:00'da araç kaldırılacaktır.Tüm Bafralı futbol seven halkımızı takımımıza destek olmaya davet ediyorum.Gelin yaralarımızı birlikte saralım.

2d0afdab-2266-4871-b83a-73922e6c2f4f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.