BÜTÜNŞEHİR TÜYAP’TA

BÜTÜNŞEHİR TÜYAP’TA

Aylık olarak yayın yapan Samsun’un kent kültürü dergisi Bütünşehir 5'nci Sayısıyla TÜYAP Samsun kitap fuarında yerini aldı..

A+A-

Şehir ve her şey üst başlığıyla yayın hayatına devam eden Bütünşehir Dergisi TÜYAP’ta Samsun Kültür Sanat Derneği standında okurlarıyla buluştu..
 
Kent ve kültür temasıyla Türkiye’nin birkaç ilinde yayın yapan dergiler arasında kısa zamanda hak ettiği yakalayan Samsun Bütünşehir Dergisi, kitap fuarını öğrencileriyle birlikte gezen öğretmenlerin ve minik öğrencilerin de dikkatlerinden kaçmadı.. 

SAMSUN İÇİN ÖNEMLİ BİR HİZMET
Bütünşehir Dergisi’ni, Samsun’na aidiyet duygusunu geliştirmesi ve pekiştirmesi bakımından önemli bulduklarını söyleyen öğretmenler," öğrencilerin kentlilik bilincine sahip olmaları için şimdiden bu tür yayınlara aşina olmaları gerektiğinin farkındalığıyla, Bütünşehir Dergisiyle öğrencilerini buluşturduk ve bu arada Bütünşehir Dergisi’nin standını ziyaret eden Samsunlular ise, derginin donanımlı ve konusunda tecrübeli yazar kadrosuyla ele aldığı konularla Samsun’a çok şeyler katacağına, geçmiş ve gelecek arasında ihtiyaç duyulan köprü vazifesi yapacağına ve önemli bir boşluğu doldurucağına inandıklarını ifade ettiler"dedi.
Öte yandan Bütünşehir Dergisi ve Akasyamhaber yazarlarından Tevfik Demir ile Mustafa Genç TÜYAP Kitap fuarında okuyucularıyla bir araya geldi..
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.