BURSASPORDA ŞOK AYRILIK

BURSASPOR'DA ŞOK AYRILIK

Bursaspor'dan ayrıldığını açıklayan Arjantinli yıldız Pablo Batalla, menajeri aracılığıyla duygusal bir veda mektubu yayınladı.

A+A-

Fenerbahçe'nin Batalla'yı ısrarla istediği de gelen haberler arasında. 
Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin haberine göre Arjantinli yıldız, kulübe menajeri Suzan Naguf aracılığıyla veda mektubu gönderdi. Mektubunda bundan sonra Bursaspor forması giymek istemediğini yazan Batalla, “Sebebi, takımın Teknik Direktörü Christoph Daum'la profesyonel ve kişisel problem yaşamam. Ben hocanın ve kulübün projesini bozmak istemiyorum. Onun için bu kararı aldım. 2009 senesindeki gelişimden bu yana hiç kimseyle bir problem yaşamadım. Profesyonel olarak bütün görevimi yaptım” dedi.

“BURSASPOR AİLESİNİN BU KARARIMI ANLAMASINI İSTİYORUM”
3 ay önce kontratını uzattığını hatırlatan Batalla, “Yüzde yüz antrenmanları ve maçları oynadım ve kulüp için her şeyi yapmaya çalıştım. 3 ay evvel 2017 senesine kadar kontratımı yeniledim. Jübilemi de Bursaspor'da yapmak istedim. Yöneticilere bu teklifi yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bunu yerine getiremeyeceğim diye çok üzgünüm. Bursaspor ailesinin bu kararımı anlamasını istiyorum. Bana ve aileme verdikleri bütün sevgi ve yaptıkları için teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

BATALLA DEPREMİ
Arjantinli yıldız Batalla’nın takımdan ayrılmak istemesi yeşil-beyazlı kulüpte deprem etkisi yaşattı. Son 4 sezonda kazanılan başarılarda büyük pay sahibi olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Batalla, Bursaspor'da bir çok ilki de yaşadı. Bu zamana kadar 172 kez yeşil-beyazlı formayı terleten Batalla, 51 gol attı ve 60 asist yaptı. Ayrıca, bu sezon İbrahim Öztürk’ün ardından 2. kaptanlığa yükseldi. 
Öte yandan Arjantinli yıldız, sözleşmesini uzattıktan sonra jübilesini Bursaspor’da yapmak ve Türk vatandaşlığına geçmek istediğini de açıklamıştı. Yeşil-beyazlı yönetimin bu olaydan sonra nasıl bir yol izleyeceği ise merakla bekleniliyor.

FENERBAHÇE İDDİASI
İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Batalla’nın takımdan ayrılmak istemesi üzerine yıldız futbolcuya Fenerbahçe’nin talip olduğu öğrenildi. Alex’in ardından 10 numara konusunda sıkıntı çeken sarı-lacivertli takım, bu pozisyonda Batalla’yı düşünüyor. Ayrıca Batalla’nın sezon sonu Türk vatandaşı hakkına sahip olması Fenerbahçe'nin iştahını kabartıyor. Yıldız futbolcuya sezon başında Katar’dan bir kulübün talip olduğu ve yeşil-beyazlı kulübün 12 milyon Euro’luk teklife karşın Batalla’yı bırakmadığı öğrenildi. Bu kulübün de tekrar Batalla için girişimde bulunabileceği aktarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.