BURSASPOR 3 PUANA KİLİTLENDİ

BURSASPOR 3 PUANA KİLİTLENDİ

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın akşam sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak zirveye yaklaşmak istiyor.

A+A-

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında yarın Atatürk Stadı’nda Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Ligde 14 puanla 9. sırada bulunan Bursaspor, 19 puanla lider durumda bulunan sarı-lacivertliler karşısında 3 puan hedefliyor. Şenol Güneş'in öğrencileri, bu maçtan galibiyetle ayrılarak üst sıralara çıkmanın planlarını yapıyor.

FENERBAHÇE İLE 91. RANDEVU
Bursaspor, sarı-lacivertli rakibi ile ligde yarın 91. randevuya çıkacak. İki ekip arasında bugüne dek yapılan 90 maçta Fenerbahçe 46 kez 3 puan sevinci yaşarken, Bursaspor ise 13 karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrıldı. İki takım arasındaki 31 mücadelede ise gülen taraf olmadı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe rakip filelere 143 gol atarken, yeşil-beyazlılar ise 72 kez gol sevinci yaşadı.

BURSA’DA FENERBAHÇE ÜSTÜN
Öte yandan iki takım arasında Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmalarda sarı-lacivertli takımın üstünlüğü dikkat çekiyor. Bursa'da oynanan maçlarda Fenerbahçe 16 müsabakayı kazanırken, Bursaspor ise rakibini 9 kez yenebildi. 20 maçta ise iki takım birbirine karşı üstünlük kuramadı. Fenerbahçe bu maçlarda 49 gol atarken, kalesinde ise 38 gol gördü.

BURSASPOR SAHASINDA FENERBAHÇE’Yİ SON 5 LİG MAÇINDA YENEMEDİ
Bursaspor, Fenerbahçe ile Atatürk Stadı’nda oynadığı son 5 lig maçında galip gelemedi. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe, yeşil-beyazlıları 3 kez mağlup ederken, 2 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Bursaspor sahasında Fenerbahçe’ye karşı en son galibiyetini 2008-2009 sezonunda 2-1 kazanarak elde etti.

TİMSAH İLK KEZ DOLU TRİBÜNLER ÖNÜNDE OYNAYACAK
Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakaya yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Sezon öncesinde Passolig'i protesto eden taraftarlar, takımlarını bu zorlu müsabakada yalnız bırakmayacak. Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar biletlerin çoğunu tüketti. Yeşil-beyaz sevdalıları, bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran takımlarına 90 dakika boyunca büyük destek verecek.

DÜDÜK AYDINUS'TA
Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Özgüç Türkalp olacak.

BURSASPOR'UN MUHTEMEL 11'İ
Bursaspor’un yarın oynanacak karşılaşmaya şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor:
“Harun, Şener, Serdar, Civelli, Aziz, Volkan, Ozan, Belluschi, Josue, Bakambu, Fernandao.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.