Bursa SAMDEF’ten İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Paketi

Bursa SAMDEF’ten İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Paketi

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu “Sosyal Destek Grubu” ‘nun çalışmaları kapsamında, ihtiyaç sahibi Samsunlular ve 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi ailelere hazırladığı erzak paketleri büyük bir özveri ve hijyen kuralları çerçevesinde hazırlanıyor.

A+A-

Bursa SAMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş, Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan zorlu sürecin ancak birlik ve beraberlikle aşılabileceğini söyledi. Otruş, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan kampanya kapsamında biz de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardım paketleri hazırladık ve kısa zaman içerisinde belirlenen adreslere ulaştıracağız.” dedi.
Bursa SAMDEF olarak kent ve ülke ekonomisine değer üreten projeler kadar, sosyal projelerle de toplumsal dayanışmaya katkı sağlamaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Otruş, "Özellikle bugünlerde Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü ihtiyaç sahibi ailelere yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu kampanyaya biz de dahil olduk. Sorumluluk bilinciyle görev yapmaya ve bugünlerin en az hasarla atlatılması için elden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Projeye katkı sağlayan SAMDEF’E bağlı derneklere, başkanlar ve yönetime, her sosyal projede adeta hizmet yarışına giren SAMGİAD ailesine teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, BİZ BİZE YETERİZ!” dedi.

Bursa SAMDEF’ten İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Paketi

Bursa SAMDEF’ten İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek PaketiBursa SAMDEF’ten İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek PaketiBursa SAMDEF’ten İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek PaketiBursa SAMDEF’ten İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek PaketiBursa SAMDEF’ten İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Paketi


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.