Bursa Samdef Kültürel Etkinliklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Bursa Samdef Kültürel Etkinliklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Canım Dayım filminin galası Bursa’da Samsun Dernekleri Federasyonunun (SAMDEF) kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

A+A-

Canım Dayım filminin  galası Bursa’da Samsun Dernekleri Federasyonunun (SAMDEF)  kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

Bursa Tayyare Kültür Merkezinde düzenlenen gala hakkında Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş açıklamada bulundu.
Otruş açıklamasında,’’ Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) olarak kültür etkinlikleri kapsamında Bursa Tayyare Kültür Merkezinde ,’’CANIM DAYIM’’ filminin galasını gerçekleştirdik.

Bu galanın gerçekleşmesinde emekleri bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Otizm Derneği, Bem-Bir Sen İşbirliği ve  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'ın  şahsi destekleri için teşekkür ederiz.

Katılım güzel, oyuncular memnun film muhteşemdi. Yönetmen Fuat Yılmaz  ve oyuncularla söyleşinin ardından filmin gala gösterimine geçildi.Filmi izlemek için salonu dolduran Samsunlular, Otizmli çocukları olan aileler ve Bursalılar gözyaşlarını tutamadılar. Programın sonunda Yönetmen Fuat Yılmaz, Oyuncular ve  destekçilere plaket verilerek onurlandırıldılar. Film bittiğinde salon alkışlarla çınlarken, sahneye davet edilen oyuncular uzun süre alkışlanırken Yönetmen Fuat Yılmaz ‘’ BURSA'YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ, BURSA ÇOK GÜZELSİN’’diyerek salondan ayrıldılar.

Herkese en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz.’’dedi.
Gala Gecesine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı vekaleten Süleyman ÇELİK, Bursa  Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bem-Bir Sen İl başkanı Erkan ATAMAN, Samdef Dernek başkanları ve yönetimleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Samgiad Yönetim kurulu, Karagöz Hacivat Sinema Atölyesi öğrencileri ve misafirler katıldı.

 

bursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-001.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-002.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-003.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-004.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-005.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-006.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-007.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-008.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-009.jpegbursa-samdef-kulturel-etkinliklere-imza-atmaya-devam-ediyor-010.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.