Bursa SAMDEF ile Romatem Hastaneleri Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Bursa SAMDEF ile Romatem Hastaneleri Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu ile ROMATEM hastaneleri arasında muayene ve tedavi hizmetleri indirim protokolü imzalandı.

A+A-

SAMDEF yöneticileri, üyeleri, çalışanları, SAMDEF’E bağlı dernek yönetici ve yönetimleri, derneklerin üyeleri ve 1. Dereceden akrabaları; anne, baba, kardeş, eş ve çocuklarının ayakta teşhis ve tedavisi, yatarak teşhis ve tedavisi ile SGK kapsamında ya da SGK kapsamı dışında yapılacak tüm teşhis-tedavi ve müdahalelerde ki Katkı Payları vesair ücretlerle ilgili indirim oranlarını belirleyen anlaşma, 25 Haziran 2020 tarihinde, Romatem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Köksal Holoğlu, Romatem Hastaneleri Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Sinem Çamur ve Bursa SAMDEF Genel Başkanı Savaş OTRUŞ arasında imzalandı. Bu tarihten itibaren SAMDEF yöneticileri, bağlı dernek yönetici ve üyeleri bu indirim imkanından faydalanacaklar. Başkan Otruş, protokol imzasının ardından yaptığı açıklamada; “Hemşeriler hizmetlerin en iyilerine layıktır. Romatem Hastaneleri ile yapılan indirim anlaşmasının tüm Samsunlu hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor sağlık ve sıhhatte kalmalarını diliyorum.” dedi.

Romatem Hastaneleri Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Sinem Çamur ise; “SAMDEF Bursa’nın en kalabalık Sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. Samsunlulara en kaliteli, en hesaplı hizmetleri sunmaktan, Romatem Hastaneleri olarak onur duyacağız.” diyerek, sağlık indirim anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olması dileklerinde bulundu.

bursa-samdef-ile-romatem-hastaneleri-arasinda-indirim-protokolu-imzalandii.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.