Bursa Atıcılar Spor hazırlıklarını tamamladı

Bursa Atıcılar Spor hazırlıklarını tamamladı

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafra Spor yarın yeni şehir stadında Bursa Atıcılar spor ile yapacağı maç ile sezona merhaba diyor.

A+A-

Bursa’da Bafralı işadamı Davut Şen’in Başkanlığını yaptığı Bursa Atıcılar Spor kulübü bu akşam eski şehir stadı yanında bulunan suni çim de yaptığı antrenmanla yarınki maçın hazırlıklarını tamamladı.

Bursa Atıcılar spor Teknik direktör Osman Aktaş yönetiminde yaklaşık 1.30 saat süren  idmanın ardından maç saatini beklemek üzere Bafra spor tesislerine geçtiler.

Kulüp Başkanı Davut Şen; ”Kendi memleketimin takımına karşı mücadele etmek çok güzel bir duygu. Aslen Bafra’nın Koşu köyü mahallesinden olan başkan Şen yarın çok güzel bir statta güzel bir maç oynayacağız. Burada bizleri ağırlayan Bafra spor kulübü başkanı Fatih Yıldız’a gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Yarın saat 14:00’de yeni şehir stadyumunda hemşerimizle birlikte olmayı temenni ediyorum.”

bursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-001.jpegbursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-002.jpegbursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-003.jpegbursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-004.jpegbursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-005.jpegbursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-006.jpegbursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-007.jpegbursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-009.jpegbursa-aticilar-spor-hazirliklarini-tamamladi-008.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.