Burhan Mucur;" Sözümüzün ardındayız Sandıkları patlatacağız"

Burhan Mucur;" Sözümüzün ardındayız Sandıkları patlatacağız"

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Alaçam ilçesinde düzenlenen Seçmen İletişim Merkezi'nin açılış töreninde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

A+A-

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Alaçam ilçesinde düzenlenen Seçmen İletişim Merkezi'nin açılış töreninde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın 17 ilçede ve Büyükşehirde büyük bir zafer kazanacağını vurgulayan Burhan Mucur, "Hedefimiz, 1 Nisan günü 17 ilçemiz ve büyükşehir belediyemizle birlikte 18'de 18 yapmak. Liderlerimize verdiğimiz sözü tutabilmektir." dedi.

Samsun'u Birlik ve Beraberlik İçinde Daha Parlak Yarınlara Taşımak

Alaçamlılara seslenen Burhan Mucur; Sözlerime bilge liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin selamlarını ve kucak dolusu muhabbetlerini ileterek başlamak istiyorum, "Amacımız Samsun'u birlik ve beraberlik içinde daha parlak yarınlara taşımak. Biz varsak, siz varsanız Cumhur İttifakımız var, Türkiye var. Cumhur bizim, Türkiye hepimizin." ifadelerini kullandı.

17 İlçe ve Büyükşehirde 18'de 18 Hedef

Tüm ilçe başkanlarına ve teşkilatlarına 31 Mart günü 17 ilçe ve büyükşehir belediyelerini kazanma hedefiyle çalışmalarını sürdürmelerini talimat veren Mucur, "Hedefimiz, 1 Nisan günü 17 ilçemiz ve büyükşehir belediyemizle birlikte 18'de 18 yapmak. Liderlerimize verdiğimiz sözü tutabilmektir." diye konuştu.

Cumhur İttifakı Türk Milletinin Birlik ve Beraberlik Duygularının Temsilcisi

Cumhur İttifakı'nın Türk milletinin birlik ve beraberlik duygularını en güçlü şekilde temsil ettiğini vurgulayan Burhan Mucur, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilkeleri net, ülküleri berrak, ahlakı ve siyaseti tertemizdir. Samsun'un daha güçlü ve daha güzel yarınlara taşıma konusunda rehber niteliğindedir." dedi.

Halit Doğan ve Ramazan Özdemir'e Destek

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve Alaçam Adayı Ramazan Özdemir'e destek isteyen Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Biz dedik mi yaparız, yaptık mı sonuna kadar da arkasında dururuz. Bugün buraya gelen 65 mahallenin ve Türkiye'nin dört bir yanından kalkıp gelen değerli Alaçamlı hemşerilerim, bu tarihi görev hepimizin omuzlarındadır." ifadelerini kullandı.

31 Mart'ta Sandıkları Patlatacağız

Burhan Mucur, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: Biz sözümüzün arkasındayız, 31 Mart günü hep birlikte, siz Alaçamlı hemşehrilerimizin de desteğiyle sandıkları patlatacağız.

9-136.jpg8-183.jpg7-253.jpg6-356.jpg5-492.jpg4-717.jpg3-20240303233915.jpg2-20240303233915.jpg1-20240303233915.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.