Burhan Apaydın THSF Başkanlığına Atandı

Burhan Apaydın THSF Başkanlığına Atandı

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Samsun İl Temsilcisi olan Burhan APAYDIN Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nun almış olduğu karar ile eğitim kurulu başkanlığına atandı.

A+A-

Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulüp başkanı aynı zamanda Türkiye Hava Sporları Federasyonu Samsun İl Temsilcisi olan Burhan APAYDIN Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nun almış olduğu karar ile eğitim kurulu başkanlığına atandı.

Kurulda çeşitli havacılık branşlarında alanlarında profesyonel havacılar, GSB ve SHGM’den yetkililer de görev aldı. Aynı zamanda bir eğitimcide olan Burhan APAYDIN , Bafra’da hava modelciliği, balon uçuşları, yamaç paraşütü kursları ve kapıkayafest gibi önemli projelere imza atarak bölgemize havacılık konusunda önemli kazanımlar sağlamıştır.

2017 yılında yeniden kurulan Türkiye Hava Sporları Federasyonu ülkemizdeki sportif havacılık faaliyetlerinin icra edilmesinde önemli sorumluluklar üstelenmiştir.

Gençlik spor bakanlına bağlıolan THSF, Türkiye sportif havacılık sektöründe kalite anlayışını sürekli geliştirerek, kaliteli hizmet sunmak, sporculara, kulüplere ve ülkemize değer katmak misyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

THSF eğitim kurulu yamaç paraşütü, paramotor, paraşüt, hava modelciliği, İHA, yelkenkanat, motorlu yelken kanat, planör, motorlu planör, microlight, gyrocopter, ultralıght, sıcak hava balonu, genel havacılık, deneysel hava araçları, akrobasi gibi birçok alanda sporcuların eğitim ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmakta aynı zamanda lisanslandırma faaliyetlerini de sürdürmektedir. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum