"Burası  belediye meclisi halkın meclisi değil"

"Burası belediye meclisi halkın meclisi değil"

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Meclisi Mart ayı olağan meclis toplantısında, “Burası sonuçta belediye meclisi, halk meclisi değil.” dedi.

A+A-

Bafra Belediye Meclisi Mart ayı olağan Meclis Toplantısı, Ali Kale Turistik Tesislerinde, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in başkanlığında toplandı.

Toplantının gündeminde, köy tüzel kişiliğinden çıkartılıp mahalle olan ve alan sınırlarının belirlenmesi için İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün yazısı, belediyeye ait otoparkların isimlendirilmesi için İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün yazısı, kıdem tazminatları ile ilgili Hukuk İşleri Müdürlüğünün yazısı yer aldı.

Toplantının ardından bir iş nedeniyle Sinop’ta bulunan Bafra Belediyesi MHP MEclis Üyesi Hakan Aytünür,  meclise  önerge sundu.

 

Mahalle Muhtarlarının da meclise katılmasını öneri olarak sunan Aytünür’ün dilekçesi şu şekilde:

Bafra Belediye Meclisi Toplantılarımız  malumunuz üzere 30 ile 60 dakikalık oturumlar şeklinde mesai saatleri içerisinde gerçekleşmektedir. Bu haliyle meclis toplantılarımız ilçemize ve belediyemize katkı sağlama noktasında akim kalmaktadır. İş bu noktada belediye meclisimizi faal kılmak maksadına binaen meclis toplantılarının mesai saatleri haricinde yapılması ve bunun yanı sıra toplantılarımıza davetle iştiraki temin edilerek her bir mahallemizin hali hazırdaki durumu, sorunları hususundaki bilgi ve görüşlerinin meclisimize arz edilmesine imkan vermek için, Bafra Belediye Meclisinin Bafra’nın meseleleri hakkında yerinde ve bihakkın bilgilendirilmesi ve bu meselelere etkin ve kalıcı çözümler bulması bakımından fayda sunacağı kanaatiyle gereğini arz ederim.

Aytünür’ün dilekçesine cevaben konuşan Zihni Şahin, “Burası belediye meclisi halk meclisi değil.” dedi ve konuşmasına devam etti.

 

Şahin konuşmasında şunları söyledi: Burası belediye meclisi halk meclisi değil. Yeri gelir halkla da toplanırız, muhtarlarla da toplanırız. Zaten burası herkese açık, takip etsinler, her ay toplantı yapıyoruz. Hiç bir yerde de mesai dışında toplantı olmaz. Bu bir mesai olayıdır. Böyle bir talep olursa meclisteki arkadaşlarla davet ederiz.

meclis-1.jpgmeclis-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.