Bülent Arslan’dan minik futbolculara destek

Bülent Arslan’dan minik futbolculara destek

Uzun yıllar Bafraspor forması terletmiş Fenerbahçe ve Milli takımda oynamış Bafralı iş insanı Bülent Arslan  Bafrasporlu minik futbolculara destek verdi.

A+A-

Bafralı iş insanı, İstanbul Bafra Sağlık Eğitim Vakfı  (BASEV) Başkanı, Bafraspor, Fenerbahçe ve Milli Takımda kalecilik yapan Bafra'mızın yetiştirdiği değerlerden,  eski kaleci Bülent Arslan'ın gönderdiği formalar minik futbolculara teslim edildi.

BÜLENT AGABEY BİZİ HİÇ UNUTMUYOR

Formaları İYİ Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Önder Fatih Şenol, Genç Bafraspor Antrenörleri Halis ve Galip Es kardeşlere antrenmanda teslim etti. Halis ve Galip Es kardeşler, Genç Bafraspor Samsun 1. Amatör liginde Bafra'mızı temsil ediyor. Aynı zamanda Genç Bafraspor Alt Yapısı olarak 9, 10, 12 yaş grubu olarak Samsun U Grubunda futbol oynuyor.

      Futbolun içinden yetişip milli formayı kaleci olarak giyen Bülent Ağabeyimiz bizleri hiç unutmuyor, her yıl forma ve malzeme yardımında bulunuyor. Bu yılda işlerinin yoğunluğu dolayısıyla Bafra'ya gelemediğinden malzemeleri ve yazdığı Kaledeki Açı- Kalecinin El Kitabını, Bafra Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Fatih Şenol antrenmanımızı seyrederek Bülent Ağabeyimizin gönderdiği malzemeleri telim etti. Antrenörler,"Kendisine çok teşekkür ederiz." dediler.

ÖNEMLİ OLAN MİNİK KARDEŞLERİMİZE DESTEK VERMEK

      Bafra Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Fatih Şenol, Aslında ağaç yaşken eğilir, küçük yaşta verilen eğitimler miniklerin büyümesinde çok büyük rol oynuyor. Bu minik kardeşlerimize her yıl destek veren Bülent Arslan beye ve miniklerimizin üstünde emeği olan hocalarımıza da ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekinildikten sonra son buldu.

HABER: Emre Şahinol

bulent-arslandan-minik-futbolculara-destek.JPGbulent-arslandan-minik-futbolculara-destek-001.JPGbulent-arslandan-minik-futbolculara-destek-002.JPGbulent-arslandan-minik-futbolculara-destek-003.JPGbulent-arslandan-minik-futbolculara-destek-004.JPG

bulent-arslandan-minik-futbolculara-destek.jpgbulent-arslandan-minik-futbolculara-destek-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.