Bu Şehrin Çocukları Samsunsporlu

Bu Şehrin Çocukları Samsunsporlu

SAMSUNSPOR Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve beraberindekiler, Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

A+A-

Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve beraberindekiler, Samsunspor’un 20 Ocak 1989 tarihinde geçirdiği elim kazanın yıldönümü 20 Ocak 2017 Cuma günü Piazza Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur’ projesi hakkında bilgi sundu. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Şahin, "20 Ocak 1989 tarihinde Samsunsporumuzun geçirdiği elim kaza sonucunda bazı futbolcular ve Samsunspor Teknik Direktörü hayatını kaybetti. Ben kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Allah bu tarz kazaları bizlere bir daha yaşatmasın. Bu kazanın 20 Ocak 2017 Cuma günü yıl dönümü vesilesiyle bazı okullarımızın düzenlemiş olduğu bu proje gerçekten çok anlamlıdır. Bu projeyi düzenleyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Samsun maarif hareketi kapsamında değerler eğitimi çalışmasıyla Samsunspor sevgisi ve marka değerini öğrenciler arasında yaygınlaştırmak amacıyla, Mehmet Akif Ersoy İlkoklulu, Gazi Ortaokulu, Ticaret ve Sanayi Ortaokulu, Kılıçarslan Ortaokulu ve Gazipaşa İlkokulu müdürlerinin hazırladığı proje, 20 Ocak 2017 Cuma günü saat 18.45’de Piazza Alışveriş Merkezi’nde Samsunlular ile buluşacak.

Ziyaretin sonunda Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve beraberindekiler Vali İbrahim Şahin'e üzerinde 'Hayatımız Samsunspor' yazılı bir atkı takdim etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.