Bu Millete Güvenmeyen Siyaset Yapmasın

Bu Millete Güvenmeyen Siyaset Yapmasın

Mahalle toplantılarını aralıksız sürdüren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Halkımız kararını verdi, 16 Nisan’da sandıkları ‘EVET’ ile patlatmak için sabırsızlanıyor.’’ dedi.

A+A-

İlçenin Yeşilyurt ve Kuşkayası Mahallelerini ziyaret eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 18 Yaşındaki gençlere seçilme hakkı verilen anayasa düzenlemesi hakkındaki eleştirilere sert çıktı.

‘Bizim 18 yaşındaki gençlerimiz bacak ısırmaz, kürsü kırmaz’ diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Ana Muhalefet partisinin milletvekillerinin mecliste yaptıklarını bizim 18 yaşındaki gençlerimiz yapmaz. Ben gençlerimize güveniyorum. 18 yaşında beni seçebilirsin ama seçilemezsin böyle bir şey olamaz. Bu bir yasaktır ve yasağı kaldırıyoruz.’’ dedi.

Muhafazakar bir kişinin Cumhurbaşkanı olmasına tahammül edemiyorlar, diyen Başkan Topaloğlu; ‘’ Ana muhalefetin asıl derdi, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’den sonra partili bir Cumhurbaşkanlığının Muhafazakar bir kişiye nasip olacak olmasıdır. İşte buna tahammül edemiyorlar.’’ dedi.

Başkan Osman Topaloğlu konuşmasının sonunda; ‘’ Siyaset halk ile beraber yapılır. Milleti ikna edeceksin ve milletle beraber siyaset yapacaksın. Mecliste yaptıklarını hepimiz gördük. Anayasa değişiklik teklifinin milletin önüne gelmesini engellemek için her şeyi yaptılar. Millete gitmekten neden korkuyorsunuz, kararı bırakın da millet versin. Milli iradenin vereceği karara da herkes saygı göstersin. Meydanlarda söyleyecek sözünüz mü yok, ya da meydanlara çıkacak yüzünüz mü yok?’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.