Bu Markanın Adını Kullananlar Yandı!

Bu Markanın Adını Kullananlar Yandı!

Bafra’da ‘apartman yönetimi ve site yönetimi’ alanında faaliyet gösteren Bafra Yönetim Şirketi kurucusu İbrahim Parlak, görseldeki ‘Bafra Yönetim’ ismini ve logosunu tescillettiklerini duyurdu.

A+A-

Bafra’da ‘apartman yönetimi ve site yönetimi’ alanında faaliyet gösteren Bafra Yönetim Şirketi kurucusu İbrahim Parlak, görseldeki ‘Bafra Yönetim’ ismini ve logosunu tescillettiklerini; bu nedenle kendileri haricinde herhangi bir yerde kullanılmasının cezai yaptırımları olacağını bildirdi.

 İbrahim Parlak ve şirket ortağı İsmail Erdoğan yaptığı açıklamada; markanın birçok sitede çeşitli amaçlarla kullanıldığını fakat marka patentini Bafra Yönetim Şirketi olarak aldıkları için bundan sonra logoyu ve ismi kullananlar hakkında hukuki işlem başlatılacağını duyurdu.

İbrahim Parlak yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Maalesef bize ait bu isim ve logo, firma rehberi sitelerinde ve sosyal medya mecralarında reklam veren merdiven altı olarak tabir ettiğimiz mesleki yeterliliğe sahip olup olmadıkları bilinmeyen firmalarca kullanılmaktadır. 6769 sayılı sınai mülkiyet kanunu gereğince hukuki haklarımızı her platformda kullanacağımızı bildirmek isteriz. ;Biz apartman ve site yönetimi konusunda hemşerilerimize kat mülkiyeti kanunu çerçevesinde resmi olarak destek vermekteyiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.