BU KÖYDE ÖLMEK YASAK

BU KÖYDE ÖLMEK YASAK

NTC Medya yapımı ‘Seni Seven Ölsün’ ekibi 17 Ekim Pazartesi günü filmin çekildiği Trabzon’daydı!

A+A-

Başta yönetmen Cem Tabak olmak üzere oyuncular Hüseyin Avni Danyal, Fulya Zenginer, Alper Saldıran, Sait Genay, Ruhi Sarı, Durul Bazan, Şamil Kafkas, Şevket Çapkınoğlu ve Cem Zeynel Kılıç Forum Trabzon Cinemaximum Sinemaları’nda Karadeniz galası yaptı.

 

Film ekibi galadan önce öğle yemeğinde Kuyu Pide’de Karadeniz mutfağıyla adeta hasret giderdi. Çekimler boyunca alıştıkları yemekleri özleyen ekip, bol bol kuymak ve pide yedi.

 

Yönetmen ve oyuncular, filmi fuaye alanını saatler öncesinden dolduran davetliler ve sinemaseverler ile izlemeden önce kırmızı halı seramonisinde basınla buluştu. Kendilerini alkışlarla karşılayan seyircilerle de söyleşi yaptı. Galaya katılanlar arasında filmde rol alan Demirkapı köyü sakinleri ve eski Bakan Faruk Özak, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor Camiasının önde gelen isimleri ile Trabzon’un bürokrasi ve iş dünyasının önemli isimleri de vardı. Bölge basını da vizyona girmesini heyecanla bekledikleri filmin Trabzon galasına büyük ilgi gösterdi.

 

TÜM KARADENİZ BU FİLMİ İZLEMELİ

 

Kendisi de bir Trabzonlu olan Hüseyin Avni Danyal “İstanbul galasında aldığımız tepkiler çok olumluydu, bize ‘İyi ki bu işi yapmışız’ dedirtti. İnşallah buradaki seyirci de Trabzon için emek verilmiş bu film için aynı şeyi düşünür. Trabzon seyircisinin bu salonlardan eğlenerek ve gülümseyerek çıkması bizi çok mutlu edecektir. Her karesinde Trabzon Demirkapı’nın ayrı bir güzel karesini göreceksiniz. Trabzon’un ve bütün Karadeniz’in seyretmesi gereken bir film.  Seyrettiklerinde bu filmin diğer Karadeniz filmleri gibi olmadığını farkedecekler” dedi.

 

“GURUR DUYACAKLARI GERÇEK BİR KARADENİZ FİLMİ”

 

Mikrofonu alan Durul Bazan “İnsanların burada gülen yüzlerini görmek, filmi izlemek için buraya geldiklerini görmek beni çok mutlu etti. Filmi izledikten sonra da mutlu olacaklarından ve filmlerine sahip çıkacaklarından eminim. Gurur duyacakları gerçek bir Karadeniz filmi yaptığımıza inanıyorum” deyince coşkulu kalabalık Bazan’ı alkışlarıyla destekledi.

 

ÇOK GÜZEL BİR TOPRAĞA AĞAÇ EKTİK

 

Basın mensupları ‘Filmin ikincisinin çekileceği müjdesini burada verebilir miyiz?” diye sorunca filmin başrol oyuncularından Alper Saldıran: “Biz çok güzel bir toprağa ağaç ektik. Umarım yeşerir, umarım meyve verir. O zaman deriz ki bir ağaç daha ekelim. Biz ekip olarak kendimiz çok etkilendik, izleyene de bunun yansıyacağını düşünüyorum.

 

RUHİ SARI OYUNCU ARKADAŞLARINI UYARDI!

 

Karadenizli olmasına rağmen filmde bir Trakyalıyı canlandıran Ruhi Sarı arkadaşlarını uyardı:  “Trabzon’da film çekmek çok keyifli dikkat edin alışkanlık yapıyor. Ben de bir Trabzonluyum ama Trabzonluların çektiğimiz filme dahil olması dünyanın en keyifli şeyi. Umarım ömrüm yettikçe her sene gelirim buraya film çekmek için.”

sso.trabzon.001.jpgsso.trabzon.002.jpgsso.trabzon.003.jpgsso.trabzon.004.jpgsso.trabzon.009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.