Bu kan sizi unutur mu

Bu kan sizi unutur mu

Samsunspor Kulübü ile Türk Kızılay’ı ‘Bu Kan Sizi Unutur mu’ sloganı adı altında 20 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında sürecek kan bağışı kampanyası başlatıyor.

A+A-

 Samsunspor Kulübü ile Türk Kızılay’ı ‘Bu Kan Sizi Unutur mu’ sloganı adı altında 20 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında sürecek kan bağışı kampanyası başlatıyor.

Türk Kızılay’ının ülkemizin kan ve kan ürünleri ihtiyacını karşılamak üzere yürüttüğü ‘Ulusal Güvenli Kan Temini Programı’ kapsamında 20 Ocak 1989 tarihinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden spor şehitlerimize, yaralanan ve sakat kalan sporcularımıza ithafen Bu kan sizi unutur mu sloganı ile kulübümüz ve Türk Kızılay işbirliğinde 20 Ocak 2022 tarihinden başlayarak 30 Ocak 2022 tarihine kadar sürecek şehrimizin değişik noktalarında kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.

Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Melis Kalkavan Erdoğan ve Sedat Uygun ile Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Ahmet Ali Bulut ve Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım arasında yapılan görüşmede kapmanya detayları planlanmıştır. Kampanya kapsamında alınacak kanlar sağlık kuruluşlarında tedavileri esnasında kan bileşenine ihtiyaç duyan hastalara kullanılacaktır. Samsunspor Kulübü, teknik heyet, futbolcular ve taraftar grupları ile Türk Kızılay yetkilileri olarak “Bu Kan Sizi Unutur Mu” sloganı ile düzenlenecek kan bağışı kampanyasına 18-65 yaş aralığında bulunan tüm halkımızı resmi kimlik belgeleri ile kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.

 

bu-kan-sizi-unutur-mu.jpegbu-kan-sizi-unutur-mu-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.