Bu indirim kaçmaz

Bu indirim kaçmaz

Keskin Sigorta ayrıcalığı ile Bafra`da sigorta primlerinde düşürülen fiyatlar açıklandı.

A+A-

Keskin Sigorta sahibi Serdar Keskin yaptığı açıklamada, "Karayolları motorlu araçlar zorunlu mali sorumluluk sigortası ya da kısaca trafik sigortası, Karayolları Trafik Kanunu uyarınca yapılması zorunlu olan sigorta. Herhangi bir kaza durumunda "karşı tarafın" malına veya canına verilen hasarı -kabahat oranına bağlı olarak- kısmen veya tamamen karşılar.

Trafik Sigortası, Türkiye'deki en yaygın sigorta türlerinden biridir. 2918 Sayılı Karayolları Kanunu gereğince karayoluna çıkan tüm motorlu araçlar tarafından yaptırılması zorunludur. Polis kontrollerinde araçlarda bulunması beklenen belgelerden biri, trafik sigortası poliçesidir.

Trafik Sigortası bir sorumluluk sigortasıdır ve karayolunda seyreden araçların üçüncü şahıslara vereceği maddi ve bedeni zararları karşılar. Aracı işleten kişinin kendi aracına veya kendi kendisine vereceği zararları karşılamaz, Kasko sigortasının yerine geçmez. Trafik sigortası, manevi tazminat taleplerini de karşılamaz" dedi.

Keskin Sigorta ayrıcalığı ile otomobil 439, kamyonet 574, motosiklet 179, traktör 90, kamyon1.229, taksi 1.137 liralık fiyatlarla müşterilerin hizmetinde

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.