Bu hastanede duvarlar çok farklı

Bu hastanede duvarlar çok farklı

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yürüttükleri toplu konut yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

A+A-

Özbalcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaatına 2016 Ağustos ayında başlanan ve kaba inşaatı tamamlanan toplu konutlarda dış cephe ve bina içi ince iş çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ladik Belediyesi olarak amaçlarının şehri daha estetik, daha yaşanabilir, daha huzur dolu bir şehir haline getirmek olduğunu ifade eden Özbalcı, şu bilgileri aktardı:

"Konutlarımızda çalışmalar hızla devam ediyor. İnşallah kış mevsiminden önce binamızı tamamlarız. Mülkiyeti Belediyemize ait yüzde 20'si kat karşılığı inşaat yaptırılması için ihaleye verdiğimiz 7 bin 29 metrekare inşaat alanına sahip yerimiz, 2 blok ve 40 daireden oluşuyor. 130 metrekarelik 3+1 daireler yapıldı. Binanın her katında dört daire var. Projemiz her gelir grubuna hitap ediyor. İlçemize şimdiden hayırlı olsun." 

- Devlet Hastanesinin duvarlarını fotoğraflar süslüyor

 

Ladik Devlet Hastanesinin duvarlarını Samsun fotoğrafları süslüyor.

Başhekim Uzm. Dr. Birol Binbir, hastanelerinde en iyi hizmeti sunarken konforlu bir ortam oluşturmayı da amaçladıklarını söyledi.

Hastane girişinde yaptıkları düzenlemenin yanında koridorları da Samsun fotoğrafları ile donattıklarını anlatan Binbir,

"Hastane giriş ve acil servisi bölümü koridoruna sağlık bilgileri yanında Ladik'in ve Samsun'un doğal güzellikleri ve tarihi mekanlarının da yer aldığı tablolar astık. Tablolar hasta ve vatandaşların beğenisini kazandı." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.