BU FABRİKA BENİM DEĞİL BAFRA’NINDIR

BU FABRİKA BENİM DEĞİL BAFRA’NINDIR

​Asılsız ve asparagas haberler ile gündeme gelen Fabio Hava Süspansiyon Sistemleri ve Yedek Parça Sanayi Anonim Şirketi, Yönetim kurulu başkanı Mustafa Bacakcı Bafra55.net haber sitemize gündemi değerlendirdi.

A+A-

Asılsız ve asparagas haberler ile gündeme gelen Fabio Hava Süspansiyon Sistemleri ve Yedek Parça Sanayi Anonim Şirketi, Yönetim kurulu başkanı Mustafa Bacakcı Bafra55.net haber sitemize gündemi değerlendirdi.

    Olumsuz hava estirilmesi, asılsız haberler ve olaylarla Bafra ilçesi’ne yapılacak yatırımların önünün kesilmesiyle ilgili merak edilen konuları Fabio A.Ş. Genel  Müdürü Mustafa Bacakcı anlattı.

Fabio Genel Müdürü Mustafa Bacakcı samimi açılamalarda bulundu;

Fabio fabrikası benim değil, Bafra’nın fabrikasıdır. Son günlerde kamuoyunda nedenini bilmediğim bir olumsuz hava oluşturulmak isteniyor. Bir kere burası Bafra’nın bir kurumudur. Burası Bafra’nın bir “iş üniversitesidir” bu böyle bilinmeli. Bunu da üç-beş kendini bilmez değiştirimez.Buda böyle biline…!

Bu fabrika benim değil Bafra’nındır.

Fabio fabrikası Mustafa Bacakcı’nın değildir. Bu fabrika Bafra’nın fabrikasıdır. Benim hayalim memleketime yatırım yapmaktı. Bunu başardım, bundan daha güzel ne olabilir ki. Bu hayalimi birileri istemiyor diye rafa kaldıramam. Bu şehre 30 Milyon lira yatırım yaptık. Biz burada 200 kişi istihdam ediyoruz. Nasıl olurda biz bu kurumu buradan taşırız veya kapatırız. Böyle bir şeyin olması mümkün değil.

FABİO FABRİKASINI KAPATACAĞIM

 

Fabrikayı kapatacağım dedi. ‘’Ben Fabio fabrikasını kapatacağım. Biz öyle böyle değil ‘gerçek bir Bafra sevdalısıyız’ fabrikanın adını “Bafra Hava Süspansiyonları” diye değiştireceğim. Nasip olur ise 2019 yılından itibaren fabrikamız Bafra adı ile hizmetine devam edecek.

BAFRA’YA DÖRT FABRİKA KURACAĞIZ

Bafralı için geldik ve Bafra için buradayız. Bafra’ya 1 değil 4 fabrika kuracağız. Bu fabrikalarda tam 1000 kişi ekmek yiyecek. Bizim fabrikalarımızda Bafralılar çalışacak. Bafralılar ekmek yiyecek. Âmâ bir takım tatsız olaylarda yaşandı daha da yaşanacaktır. Biz Bafra’da özel sektörün önünü açacağız. Buraya benimle birlikte göreceksiniz daha çok yatırımcı gelecek.

 “Bizler Bafra’yı ve Bafralıları seviyoruz. Bafra için buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz.”

fabiodan-bafra-ya-soz2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum