BTP Bafra Belediye Başkan Adayı Nuran Balakçı, ‘’ Bağımsız Türkiye Partisi Bu Seçimlerde Çığ Gibi Büyüdü’’

BTP Bafra Belediye Başkan Adayı Nuran Balakçı, ‘’ Bağımsız Türkiye Partisi Bu Seçimlerde Çığ Gibi Büyüdü’’

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bafra Belediye Başkan Adayı Nuran Balakçı seçim gezileri dolayısı ile esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

A+A-

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bafra Belediye Başkan Adayı Nuran Balakçı seçim gezileri dolayısı ile esnaflar  ve vatandaşlarla bir araya geldi. 


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bafra Belediye Başkan Adayı Nuran Balakçı ziyaretlerinde yaptıkları çalışmalar ve projelerden söz etti.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bafra Belediye Başkan Adayı Nuran Balakçı ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada,’’ Bağımsız Türkiye Partisi bu seçimlerde çığ gibi büyüdü. Halk artık iktidarın da muhalefetin de kendisini temsil etmediğini çok iyi biliyor ve BTP'nin ortaya koyduğu projelere, çözüm önerilerine, siyasi polemiklerle değil, insan, bilim ve teknoloji odaklı ürettiğimiz çözümlerin değerinin farkında. Gerçekten halkta bir kırılma oluşmuş, bunu biz sahada da görüyoruz. Sadece gençler değil, her yaş grubunda bir kırılma var. Çok yakın zamanda bu fikir , Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) iktidar olacak biz bunu görüyoruz, onun müjdesini buradan vermek istiyorum. Hiç kimse şüphe etmesin, bu fikir çok yakında iktidar olacak.” diye konuştu.

1-247.png2-263.png3-207.png4-149.png

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum