BOYUNDAN ÖPMEYE 12.5 YIL HAPİS

BOYUNDAN ÖPMEYE 12.5 YIL HAPİS

Samsun'da bir kişi sağır ve dilsiz numarası yapıp para toplamak için gittiği güzellik merkezinde çalışan kıza sarılarak boynundan öptüğü iddiasıyla 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir güzellik merkezinde 3 ay önce meydana gelmişti. Sağır ve dilsiz olmadığı halde boynuna sağır ve dilsiz olduğunu belirten bir yazı asarak para toplayan A.A.(28), gittiği güzellik merkezinde çalışan E.Y.(17) adlı genç kız temizlik yaptığı sırada sarılarak boynundan öptüğü iddiasıyla hakkında 'cinsel istismar’ suçundan dava açıldı. 
Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında E.Y., tutuksuz olarak yargılanan A.A.'dan şikayetçi olduğunu belirterek, olay anını anlattı. Kendini savunan ve suçlamaları kabul etmeyen E.Y. ise, "Adana'dan Samsun'a çalışmaya geldim. Ancak iş bulamadım, param da kalmadı. Adana'ya geri dönmek için sağır ve dilsiz numarası yapıp yol parası toplamaya çalıştım. Ben mağdurun çalıştığı işyerine girmedim. Kendisini de tanımıyorum" dedi.
Mahkeme heyeti A.A.'yı ‘cinsel istismar’ suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıp tutuklanmasına karar verdi. Duruşma salonunda adliye polisi tarafından gözaltına alınan A.A., Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.