Böyle festival görülmedi

Böyle festival görülmedi

Gerze Belediyesi ve Sinop Güç Birliği Derneği tarafından hayata geçirilen 1. Uluslar arası Gerze Mutluluk Festivalimiz başladı.

A+A-

Gerze belediye bahçesinde verilen kokteyl programı ile başlayan Festivale Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, İlçe Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR, Garnizon Komutanı/İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat ÖZCAN, Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet AYDIN, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat ÖRNEK, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞENOL, Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Barış Çağlar ÇELİK, Avukat Kadir OLGUNSOY, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Emine İlknur KARA ve yönetimi ile birlikte çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Gerze Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi arasında Kardeş Belediye Protokol İmzalama Töreni’nin gerçekleşmesinin ardından Belediye Başkanlarımız konuşma gerçekleştirdi.Mutluluğun daim olduğu, savaşın yerini barışın aldığı bir dünya temennilerinde bulunan protokol üyelerimiz ardından Sütaş Bando Ekibi ile birlikte kortej yürüyüşü gerçekleştirdiler.

 İlçede gerçekleştirilen yürüyüşte protokol üyeleri vatandaşlar ile birlikte ilk olarak Termik Santral Direniş Evini ziyaret ettiler.Efsaneleşen Termik Santral Mücadelesi hakkında bilgiler edinen değerli protokol üyelerimiz hatıra defterine düşüncelerini yazarken duygusal anlar yaşadılar.

gerze-mutluluk-festivali.JPGgerze-mutluluk-festivali-001.JPGgerze-mutluluk-festivali-002.JPGgerze-mutluluk-festivali-003.JPGgerze-mutluluk-festivali-004.JPGgerze-mutluluk-festivali-005.JPGgerze-mutluluk-festivali-006.JPGgerze-mutluluk-festivali-007.JPGgerze-mutluluk-festivali-008.JPGgerze-mutluluk-festivali-009.JPGgerze-mutluluk-festivali-009.JPGgerze-mutluluk-festivali-010.JPGgerze-mutluluk-festivali-011.JPGgerze-mutluluk-festivali-012.JPGgerze-mutluluk-festivali-013.JPGgerze-mutluluk-festivali-014.JPGgerze-mutluluk-festivali-015.JPGgerze-mutluluk-festivali-016.JPG

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.