BORSA ÜYELERİNE TOBB NEFES KREDİSİ

BORSA ÜYELERİNE TOBB NEFES KREDİSİ

Ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere,

A+A-

“TOBB NEFES KREDİSİ” adı altında uygulamaya konulan proje hakkında bilgilendirme yapan; Bafra Ticaret Borsası Başkanı Sayın Namık KİBAROĞLU;

Birliğimiz (TOBB) T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. arasında protokol imzalanmış ve projeye Bafra Ticaret Borsası olarak da nakdi destek sağlanılmıştır.

Bu projenin (TOBB NEFES KREDİSİ) hedef kitlesi olan borsamızın üyeleri, Bafra’da bulunan Ziraat bankası veya Denizbank şubelerinden herhangi birine borsamızdan alacakları faaliyet belgeleri ile başvuruda bulunarak nakit kredi kullanabileceklerdir.

Detaylar hakkında da bilgilendirme yapan Sayın Namık KİBAROĞLU,

-Üyelerimiz için kullandırılacak kredi üst limiti 50.000,00-TL’dir. -Üyelerimizin kullanacağı kredinin vadesi 12 ay olup aylık eşit taksitli olarak kullandırılacaktır.

-Vadenin uzatılması ve kısaltılması mümkün değildir. -Kredi ana para dönüşleri tekrar kredi olarak kullandırılmayacaktır. -Kredinin brüt faiz oranı aylık % 0,825 yıllık % 9,90’dır. -Protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak talep edilecek 250.00-TL (ikiyüzellitürklirası) ve Hazine Müsteşarlığının talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyon dışında üyelerimizden herhangi bir masraf, komisyon talep edilmeyecektir. -TOBB Nefes Kredisine başvurabilmek için borsa üyelerimiz öncelikle borsamızdan açıklama olarak “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir.” ibareli faaliyet belgesi alacaklardır.

Daha sonra üyelerimiz ilçemizdeki yukarıda anılan iki bankanın herhangi bir şubesine gidecek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile müracaat edecektir.

-Kredi değerlendirme sürecinde borsamızın herhangi bir yetkisi yoktur.

TOBB Nefes Kredisi Kampanyasının Ülkemize ve borsamız üyelerine hayırlı olması dileğiyle bilgilerinize rica eder, Saygılar sunarım.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.