BORCU YÜZÜNDEN ÇATIYA ÇIKARAK İNTİHARA KALKIŞTI

BORCU YÜZÜNDEN ÇATIYA ÇIKARAK İNTİHARA KALKIŞTI

İzmir'den Samsun'a gelen bir kişi 2 bin lira borcu yüzünden girdiği bunalım sonucu bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

A+A-

 

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Saathane Meydanı'nda saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir Gültepe'de ikamet eden evli 2 çocuk babası Haydar Ç.(35), bugün İzmir'den yolcu otobüsüyle Samsun'a geldi. 2 bin lira borcu olduğunu belirten Haydar Ç., girdiği bunalım sonucu 5 katlı bir iş merkezinin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Olay, polise ve itfaiyeye haber verildi. Olay yerine ambulans sevk edildi. Samsun büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, olay yerinde haydar Ç.'nin düşmesi ve atlamasına karşı önlem aldı. 
  Borcundan dolayı bunalıma girdiğini belirten Haydar Ç., ölmek istediğini söyledi. Çatıya çıkan bir polis Haydar Ç.'ye borcunu ödemeye yardımcı olacağını söyleyip ikna ederek intihardan vazgeçirdi ve çatıdan indirdi. Haydar Ç., Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. 
  Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.