BOL PROJELİ TOPLANTI

BOL PROJELİ TOPLANTI

İlçemizde bulunan mucit beyinler grubu, Fatma aliye anaokulu müdürü Yasemin Eroğlu ve kuş cenneti konulu sergisini gerçekleştiren Bahar Değirmenci kendileri tarafından hazırlamış oldukları projelerini Kaymakam Halis Arslan’a sundular.

A+A-

Mucit beyinler grubu yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verirken yeni bir kuruluşuz.  5-13 yaş grubu çocuklara hizmet vermekteyiz. Mucit beyinler grubu olarak Bafra gençlik merkezi ve okullarda bir proje hayata geçirmek istiyoruz.  Bu Karadeniz bölgesinde yapılan bir ilk çalışmadır. Eğitimler ücretsiz verilecektir. 30 öğrenciye hitap edebiliriz. Dersleri dışında böyle bir çalışmayı sizlerin doğrultusunda yapmayı düşünüyoruz  dediler.

Fatma aliye anaokulu müdürü Yasemin Eroğlu ise okulla ilgili 10 projesini anlattı. Okul müdürü anlatımında yapmış olduğu projeler arasında trafik ve spor projesini ön planda tutup hayata geçirmeliyiz. Okulumuzda 130 öğrencimiz var. Küçük yaştaki eğitim çok önemli dir, bu nedenle 0-6 yaş grubuna dikkat çekmeliyiz dedi.

Kuş cenneti alanında çalışmalarını sürdüren ve oradaki kuşları fotoğraflamaya çalışan Bahar Değirmenci yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken yakın zamanda bir sergi açmayı planladığını belirtti.

Açıklamalarda bulunan Kaymakam Halis Arslan bu 3 grubumuzu tebrik etmek istiyorum. Güzel projeleriyle çalışmalarını bizlere sundular. Tabii ki küçük yaşta olan çocuklarımıza verilecek eğitim çok önemlidir. Bu nedenle projelerimizi bir an önce hayata geçirmemiz lazım. Ana okulundaki trafik pisti için istişareli bir proje hazırlamak lazım dedi.     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.