BOCCE MÜSABAKALARI AÇIKLAMASI

BOCCE MÜSABAKALARI AÇIKLAMASI

Samsun Alaçam Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Cansu KARASLAN, Alaçam ilçesinde yapılan Bocce Grup Müsabakaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Samsun Alaçam Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Cansu KARASLAN;

 " 02-05 Nisan 2019 tarihleri arasında İlçemizde yapılan yaklaşık 500 sporcunun katıldığı 2018-2019 Eğitim-öğretim Yılı Okul Sporları Bocce Gurup Müsabakalarında Genç Kızlar 1. si Alaçam MTAL, Yıldız Kızlar 1. si Alaçam Etyemez Alpaslan Gül O. O ve Yıldız Erkekler 3. sü Alaçam Atatürk O. O Türkiye Şampiyonası' na katılma hakkı elde ettiler.

Özverili çalışmaları neticesinde başarı elde eden takımlarımızın İdarecilerini, Öğretmenleri Gökhan Bozdemir , Tevfik Süzük ve Serdar Çorlu ile tüm sporcu evlatlarımızı tebrik ediyorum.

 Bu güzel organizasyonda büyük emeği olan Bocce İl Temsilcimiz Ramazan Çoban ' a , büyük fedakarlık ve özveriyle çalışan Hakem arkadaşlarıma, mesai gözetmeksizin gönülle çalışan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü' müz ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü' müz Personeli çalışma arkadaşlarıma, Okul Sporları Şube Müdürümüz İbrahim Irmak ve tüm ekibine , bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen; Alaçam Belediyesi 'ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' ne, Yurt Müdürlükleri' ne, Öğretmenevi Müdürlüğü' ne, Kızılay İlçe Temsilciliği' ne ve davetimize icabet edip bizleri yalnız bırakmayan İlçe Jandarma Komutanı' mız Samet KURUÇELİK 'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sezai Tural 'a, MHP İlçe Başkanımız Erdinç Gül 'e, İlçe Sağlık Grup Başkanımız Ertan Baş 'a, İlçe Tarım Müdürümüz Mehmet Güreş' e, Halk Eğitim Merkezi Müdürü' müz Salih İleri' ye, Orman Bölge Şefimiz Eyüp Can Çarkacı'ya, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Fatih Mehmet Öztürkçe' ye, Öğretmenevi Müdürü' müz Hüseyin Kara'ya,Yakakent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çakır 'a, Öğretmenevi Müdür Yardımcımız Serhat Murat Karagöl ' e katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Haber: Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.