Bizim İçin Hizmet Önemli

Bizim İçin Hizmet Önemli

Biz yaptığımız her haberin arkasındayız. Bulunmuş olduğu şehirden, ilçemizi yönetmeye veya karıştırmaya çalışanlara cevabımızdır!

A+A-

Siz ilk önce hangi safta olduğunuza karar verin ve kararlı duruş sergileyin. Biz şehrimizde yapılan eksikliği nasıl gündeme taşımışsak, yapılan doğru projeyi de her zaman alkışlarız. Bunu kimin ya da kimlerin yaptığına bakmaksızın. Neredeyse her gün kaza olan Tofaş kavşağını  biz haber yaparken neredeydiniz. Bafra’da uyuşturucuyla mücadelede ederken basın olarak biz vardık orda. Siz neredeydiniz?  Üstelik bunu sadece kendi şehrimiz için yaptık. Peki siz bunları neden alkışlamadınız veya desteklemediniz. Oradan nemalanamayacağınız için mi? 
Ayrıca 30 yıldır var olan dolmuşları ve dolmuş bekleyen halkı hiçe sayarak bir hizmet yapmadıysanız ve o bugün yapıldıysa biz onu haberde yaparız. O zihniyeti ayakta da alkışlarız. Çünkü bu sadece bir kişinin değil halkın sesidir. Sizin sıfatınız halkın sesini susturmaya yetmez….

Şehrimize hizmeti yapan her insan değerlidir ve onun haber değeri vardır.Sorunları çözüme kavuşturan ve kavuşturmaya çabalayan her görüşe saygı duyarız.Amacımız ne birini öne çıkarmak,nede birini aşağıya çekmektir.

bizim-icin-hizmet-onemli.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.