‘’BİZİM İÇİN BİR OY BİLE  ÇOK ÖNEMLİDİR’’

‘’BİZİM İÇİN BİR OY BİLE ÇOK ÖNEMLİDİR’’

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç 31 Mart Yerel seçimler için mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ‘a Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti ve MHP teşkilat mensupları, Ağıllar, Türbe , Karıncak, Karpuzlu ve Koşu  Mahallelerini ziyaretlerinde eşlik ettiler.

 Ağıllar, Türbe , Karıncak, Karpuzlu ve Koşu Köyü Mahalle ziyaretlerin de Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç  önemli ve müjdeli açıklamalarda bulundu.

Mahalle programlarında ilk olarak Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna Cumhur İttifakının önemi hakkında vatandaşlara bilgi verdiler.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç   ise konuşmalarında önemli açıklamaların yanında müjdeli haberlerde verdi.

Başkan Kılıç ,’’ Bu bölgede sadece Samsun İlçeleri içerisinde değil aynı zaman da Karadeniz Bölgesinde, hatta Türkiye genelinde çok yüksek oy alarak inşallah biz Genel Merkezimize karşı ‘’Biz halkımızdan oy istedik, halkımızdan destek istedik, halkımız bize teveccüh gösterdi, bizi destekledi. Bizi çok yüksek bir oy oranı ile tekrardan Başkan seçti. Şimdi vatandaş bizden hizmet istiyor. Hal ile alakalı sözümüz var. Yollar ile asfaltlar ile alakalı sözümüz var. Orta ölçekli projeler ile ilgili sözümüz var. Kentsel dönüşüm ile alakalı projemiz var. Şehrin güzelleşmesi için park ve bahçeler ile alakalı sözümüz var. Sosyal Belediyeciliği bir üst noktaya taşımak için vatandaşlara ve milletimize söz verdik, bunları yerine getirmemiz lazım. Bu konuda sizlerden destek istiyoruz’’ dediğimiz zaman yüzümüz ak alnımız açık bir şekilde bunları söylememiz lazım. Bizim bütün gayretimiz budur. Şunu hiç kimse düşünmesin az önce ilçe başkanım söyledi. ‘’Zaten başkanın kazanma ihtimali var, ben oy kullanmaya gitmesem ya da evde ki babamı oy kullanmaya götürmesem ne olur’’ demesin. Bizim için bir oy bile önemli. Yani kazanma ihtimali en yüksek olan biziz, en fazla biz çalışıyoruz, saha da Cumhur İttifakının adayı olarak biz geziyoruz.

Şöyle düşünün ben bir oyumu vermezsem Cumhur İttifakı’nın adayı Hamit Kılıç seçimi kaybedecek. Eğer iyimser düşünmek isterseniz şöyle düşünün, Ben bir oy vermezsem ya da yaşlı babamı oy kullandırmaya götürmezsem bir oy ile Cumhur İttifakı Adayı Hamit Kılıç rekor kırmaktan geri kalacak.’’ dedi.

Mahalle sakinlerinin sorularının da cevaplandığı ziyaretlerde, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alaka dikkat çekti.

hamit-kilic-sservis4.jpghamit-kilic-sservis-1.jpghamit-kilic-sservis-2.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.