Bizce Bafra Tarihinde Yeni bir sayfa açıyor, Kabuğunu kırıyor

Bizce Bafra Tarihinde Yeni bir sayfa açıyor, Kabuğunu kırıyor

Bafra Genç İş Adamları Derneği üyeleri Sabah istişare Programında Buluştu.

A+A-

Başkan Güngör konuşmalarında; Yaz aylarında derneğimiz faaliyetlerine devam etmektedir. Bu sabahta üyemiz Mert Otomotiv & Pilot Garage Oto Ekspertiz  Bahri Kurt Beyin iş yerinde toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 3.dönem Yönetim kurulu olarak üyelerimiz arası iş geliştirme çalışmaları ve bölgeye katkılarımızın daha fazla olabilmesi açısından birkaç proje gerçekleştirdik, bunlar artarak devam edecektir.

bizce-bafra-tarihinde-yeni-bir-sayfa-aciyor-kabugunu-kiriyor-1.JPG


Yine bölgemizdeki en aktif Sivil Toplum Kuruluşu olarak Eczacılık Fakültesinin Bafra’mıza kurulması ile ilgili tüm kamu ve kurumlarımız ile Bafra halkı olarak ortak bir bildiri yayınladık ve bir dizi görüşmelerde bulunduk. Başta Bölge Milletvekilimiz olmak üzere, Belediye Başkanlığımız ve Tüm İlçe Siyasi Parti Başkanlarımız ve  üyeleri ile Ticaret Odası Başkanımız, Ziraat Odası Başkanımız, Ticaret Borsası Başkanımız , Muhtarlar Dernek Başkanımız ve tüm Mahalle Muhtarlarımızın eşliğinde  tüm Sivil  Toplum Kuruluşları ile birlikte Bafra’mıza verilen sözlerin tutulması, Hayırsever ailenin ve Bafra’mızın hakkının kimse tarafından yenilmemesi için omuz omuza verdik. Bizce Bafra Tarihinde Yeni bir sayfa açıyor, Kabuğunu kırıyor . İlerleyen Zamanlarda Bu güzel haberlere de vesile olacaktır inşallah.

bizce-bafra-tarihinde-yeni-bir-sayfa-aciyor-kabugunu-kiriyor-2-004.JPG


    Dernek olarak Eylül ayından itibaren daha aktif bir şekilde projelerimize hız vereceğiz, Bununla ilgili olarak birkaç projemiz elimizde var, Bölgemize ekonomik anlamda rahatlama getirecek ve istihdam yaratacak projeler. İnşallah sizlerle birlikte daha da büyüyerek üye sayımızı da artırmak suretiyle güzel işlere imza atacağız.

 

bizce-bafra-tarihinde-yeni-bir-sayfa-aciyor-kabugunu-kiriyor-3.JPG


     Toplantımızın burada gerçekleşmesini Sağlayan Üyemiz Bahri KURT kardeşimize ,  abisi İbrahim KURT ve kardeşi Mustafa KURT kardeşimize teşekkür ederiz. Emeklerinize sağlık.  Tek düşüncemiz Bafra, tüm hedefimiz daha iyi bir Bafra’dır.

Mert Otomotiv & Pilot Garage Oto Ekspertiz  Firması sahibi Bahri Kurt konuşmalarında; Üyesi olduğumuz Bafra Genç İş adamları derneği bölgemiz için elini taşın altına sürekli koymakta, işinden gücünden vakit ayıran iş adamları ile projelerini gerçekleştirmektedir. Burada oluşan ailevi dostluklar daha samimi bir ortam bölgemiz için bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlarla birlikte inanın çok daha güzel hale geliyor. Bizi biz yapan nedenlerden bir tanesidir bu. Samimiyet. Daha da artarak ilerleyecek olan bu dostluklarla bölgemize hizmet etmek bizlerin ortak hedefidir. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

    Başkan Güngör; bölgemizde güzel şeyler oluyor bununla ilgili olarak üyelerimizin Devletimizin güzide yerlerinde seçimle göreve gelmesi ve Kurumlarının isminden bahsettirmesi Genç İş adamları olarak bizi gururlandırıyor. Son seçimlerde yeni göreve gelen Bafra Kızılay Başkanı Ecz. Halim DEMİRCAN ve Göltepe Mahallemizin Muhtarı Osman ENGİZ kardeşlerimizi tekrardan tebrik ediyoruz.

    Bafra Kızılay Başkanı Ecz. Halim DEMİRCAN; Kızılay olarak Ramazan ayında yaptıklarımızla ve topladığımız yardımlarımızla Tüm Türkiye de Bafra Kızılay Merkezimizi 14.sıraya taşıdık. Bu güzel bir haber çünkü genç insanların neler yapabileceğini herkese göstermiş oluyoruz. Azimle ve kararlılıkla  işini sahiplenerek yaptığımız her işte başarı gelir. Bu yüzden Tüm arkadaşlarıma ve Bafra’mıza teşekkür ediyorum, bizleri desteksiz bırakmasınlar. Sadece şunu hatırlatmak istiyorum, Bafra’mız kan bağışı noktasında çok yetersiz, bunun bilincini ve önemini herkese anlatırsak Samsun ilinde ilçeler arasında en sonda yer alan Bafra’mızı laik olduğu yere taşıyabiliriz. Bağışladığınız bir kan 3 kişiye hayat olabiliyor. Bu toplantıya bizler davet eden Dernek Başkanımız sayın Alper Güngör’e, bizi burada misafir eden Mert Otomotiv & Pilot Garage Oto Ekspertiz firması sahibi  Bahri Kurt kardeşimize teşekkür ederiz.

    Eylül ayında start verilecek olan yeni projelerimiz görüşüldükten sonra toplantı sona ermiştir.

bizce-bafra-tarihinde-yeni-bir-sayfa-aciyor-kabugunu-kiriyor-5.JPGbizce-bafra-tarihinde-yeni-bir-sayfa-aciyor-kabugunu-kiriyor-6.JPG
 

Katılımcılar;

Alper GÜNGÖR                Güngör Bilgisayar

Çoşku DEMİRCAN           Tesko Mühendislik

Emre TÜRKER                   Türker İnşaat Yapı Grup & Otomotiv

Osman Engiz                     Aras Kargo

Soner ALTUNIŞIK            Tokgaz Medical Yangın Söndürme Cihazları Dolum Tesisi

Adnan AKKURT                Akkurt Masif Mobilya

Ferdi KAYA                         Kaya Kristal  & Ata Baskı Merkezi

Hasan YURDUSEVEN      Erva Butik & N.Yurduseven Yumurtacılık

Faik TURAN                       Ect Motorlu Araçlar

Halim DEMİRCAN            Demircan Eczanesi

Fatih Kazım KURUÇAYLI               Aday Eğitim Kurumları

Murat AÇIKGÖZ                              Fatih Park AVM

Cahit MÜDERRİSOĞLU  Beşyol GSM & Oto Yıkama

Ali Rıza VAROL                  Varol Sigorta

Mesut GAMSIZOĞLU    Gamsızoğlu Tarım

Bilal MÜDERRİSOĞLU    Müderrisoğlu Petrol

Onur AKINCI                     Onur İletişim

Numan ALTIN                   Altun PEN

Bahri KURT                         Mert Otomotiv & Pilot Garage Oto Ekspertiz 

Ali KAVAK                           Altın Yapı İnşaat & Tarzım Giyim

Murat SEVER                     Dernek Koordinatörü

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.