Bircan,"Hedefimiz 2023 Türkiyesin'de Samsun"

Bircan,"Hedefimiz 2023 Türkiyesin'de Samsun"

AK Parti Samsun milletvekili aday adayı Av. Murat Bircan ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

AK Parti Samsun milletvekili aday adayı Av. Murat Bircan ziyaretlerine devam ediyor. Bircan, son olarak AK Parti Havza, Vezirköprü, Çarşamba,Kavak,Salıpazarı,Terme ve Ayvacık ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Aday adaylık başvurusunun ardından yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren milletvekili aday adayı Av. Murat Bircan, bir yandan da destek ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Havza,Vezirköprü,Çarşamba,Kavak,Salıpazarı,Terme ve Ayvacık ilçe teşkilatlarını  ziyarette bulunarak, milletvekilliği ve Samsun’a hizmet konularında  parti teşkilatlarının görüşlerini aldı.

AK Parti çatısı altında olmaktan son derece onur ve gurur duyduğunu ifade eden Bircan, AK Parti'nin Türkiye'ye çağ atlattığını belirtti.

Amacının Samsun’a ve Türkiye'ye en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu dile getiren Bircan, milletvekili seçilmesi halinde gecesini gündüzüne katarak çalışacağını ve halkla iç içe olacağını aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti ilçe başkanları, doğru dürüst ve ilkeli bir adayımız olan Bircan’a adaylık çalışmalarında başarılar dilediler.

murat-bircan-hizmet-3.jpgmurat-bircan-hizmet-21.jpgmurat-bircan-hizmet25.jpgmurat-bircan-hizmet251.jpgmurat-bircan-hizmet-2.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.