BİRBEN; "Bu davaya ihanet eden namerttir"

BİRBEN; "Bu davaya ihanet eden namerttir"

Bafra Ülkü Ocaklarında Ahmet Erkan Birben, anlatımıyla Son Başbuğ Alparslan Türkeş Konferansı düzenlendi.

A+A-

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Ardından Merhum Dilaver Cebecinin Başbuğu Alparslan Türkeş'e yazdığı ve Arif Nazımın seslendirdiği "Şimdiki zaman çekiminde bir mahkuma mektup" adlı şiirin sine vizyon sunumu yapıldı.Ahmet Erkan Birben yaptığı konuşmada “ Bu davaya ihanet eden kim var ise Allah ona bedelini dünyada ödetiyor. Türkeş, İslam Ülkesinin yok edildiği bir dönemde bu millete bir önder olarak gönderilmiştir. Böyle büyük bir lider büyük bir önder olacağı daha 4 yaşında iken belliydi” şeklinde konuştu.

 Programa MHP İlçe başaknaı Hüseyin Acar,Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Hakan Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Program,Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma'nın teşekkür konuşması ve plaket takdimiyle sona erdi. 

ahmet-birben-bafra-ulku-ocaklari-konferansi-001.jpgahmet-birben-bafra-ulku-ocaklari-konferansi2-001.jpgahmet-birben-bafra-ulku-ocaklari-konferansi3-001.jpgahmet-birben-bafra-ulku-ocaklari-konferansi4-001.jpgahmet-birben-bafra-ulku-ocaklari-konferansi5-001.jpgahmet-birben-bafra-ulku-ocaklari-konferansi6-001.jpgahmet-birben-bafra-ulku-ocaklari-konferansi7-001.jpgahmet-birben-bafra-ulku-ocaklari-konferansi8-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.