"Bir araya gelmek bir başlangıçtır, birlikte çalışmak ise başarıdır."

"Bir araya gelmek bir başlangıçtır, birlikte çalışmak ise başarıdır."

Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Başkanı İlhan Erken yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada üyelerini kongreye davet etti.

A+A-

Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Başkanı İlhan Erken yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada Birlik ve bütünlüklerinin güçlerini bir kez daha görmek için 08 Ocak 2022 tarihinde saat 10.00 - 17.00 Arası. BAFRA BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİNDE yapılacak olan olağan genel kuruluna tüm üyeleri davet etti.

Başkan Erken yaptığı açıklamasında, ’Değerli Üyelerimiz,

"Bir araya gelmek bir başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak ise başarıdır."

Sözüyle çıktığımız bu yolda Yüce Yaradan’ın izniyle alnımızın akıyla bu güne kadar geldik.

Geçen dört yılda bu sözümü tutabilmemi sağlayan esnafımızın menfaati için gönlünü vererek çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.     

Bunun yanı sıra bu mesleğe gönül vermiş emekçiler olarak ihtiyacımız olduğu her an bize destek veren hepimizin aynı zincirin halkaları olduğumuzu daima hissettiren siz değerli esnaflarımıza da minnettarım emeklerine yüreklerine sağlık diyor, ustalarımıza da saygılarımı sunuyorum.

 "Esnafı yaşat ki toplum gelişsin." prensibinden hareketle ben değil biz olarak çalışarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ve üyelerimizin haklarını koruyarak refah seviyesini artırmak için 08.01.2022 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulumuzda tekrar göreve talibiz.

 Birlik ve bütünlüğümüzün gücünü bir kez daha görmek için 08 Ocak 2022 tarihinde saat 10.00 - 17.00 Arası. BAFRA BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİNDE yapılacak olan olağan genel kurulumuza katılımınızı rica ediyor, desteklerinizi bekliyoruz.   Sevgi ve saygılarımla. ’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.