Bilge Alev Türkiye Olimpiyat Hazırlıkları Merkezi’ne kabul edildi

Bilge Alev Türkiye Olimpiyat Hazırlıkları Merkezi’ne kabul edildi

Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Bilge Alev, başarılarının meyvesini alarak Ankara Türkiye Olimpiyat Hazırlıkları Merkezi’ne kabul edildi.

A+A-

2017 yılında, havalı ve ateşli silahlar branşında spora başlayan Bilge Alev, birçok başarıya imza atarak Türkiye’de düzenlenen yarışmalarda derecelere girdi. Aldığı derecelerle birçok organizasyonda kürsüye çıkan Alev, Türkiye Olimpiyat Hazırlıkları Merkezi tarafından izlenmeye alınarak, kabul edildi.

Spora babamın ve arkadaşının avcılığa olan merakından dolayı başladım. Babamın arkadaşı olan ve şimdiki hocam Murat hocamı teşvikiyle başladım. İlk zamanlarda bazı nedenlerden dolayı antrenmanlara tam olarak devam edemedim. Hırsım ve başarma arzum ve hocamın da gayretleri ile hedeflerime birer birer ulaştım. İlk hedefinin milli sporcu olmak olduğunu da aktaran Alev,  bunun ilk adımının Türkiye Olimpiyat Hazırlıkları Merkezi’den  (TOHM) geçtiğini de biliyorum.  Şükürler olsun attığım skorlarla TOHM’a girmeye hak kazandım. Bundan sonra amacım yurtdışında ülkemi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Bende emeği olan Murat Gürsel ve Seda Şen hocama, Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Antrenörü Murat Gürsel ise, Kızımız Bilge azmin, çalışmanın meyvesini TOHM’a girerek aldı. Bafra’da ki spor hayatı boyunca hem kendi azmi hem de çalışma azmi kendisini bu güne getirdi.  Bilge inşallah TOHM’da başarılı bir sporcu olarak bizleri ülke dışında da temsil edecek. Özellikle bu sporda başarılı olması için tüm çabasını sarf eden ve tem destek veren babası Erol Alev’e ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Bilge Alev TOHM'da

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum