Bilge Alev Baraj Puanını aşarak Olimpiyat Hazırlık Merkezine gitmeyi hak kazandı

Bilge Alev Baraj Puanını aşarak Olimpiyat Hazırlık Merkezine gitmeyi hak kazandı

Bilge Alev attığı skor ile 17 yaş Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) bünyesinde yetiştirilmeyi üzere hak kazandı.

A+A-

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Türkiye Federasyon Kupası 01-06/10/2019 tarihinde Mersin - Erdemli Atış poligonunda yapılan ve Bafralı sporcular büyük başarılar elde ederek,Türkiye Rekorları kırarak madalyalarla Bafra'ya döndüler.

 Genç bayanlar tabanca branşında yarışan, Bafra'ya  bir çok madalya kazandıran Bilge Alev tek serideki düşük skoru ile final şansını bir basamak geride bitirmiş ve müsabakayı şansız şekilde tamamlamıştı. Ancak Bilge Alev attığı skor ile 17 yaş TOHM ( Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi ) bünyesinde yetiştirmek üzere açıkladığı baraj puanlarını geçerek Bafra'ya bir ilk daha yaşattı.

Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonu Antrenörleri açıklamalarında ,2019 yılında sporcularımız büyük özveri göstererek Antrenmanlarını aksatmadan,disipline olarak çalıştılar.Ailelerinin destekleriyle hep birlikte tek yürek olduk, arzuyla,azimle çalıştık. Bu gayretlerimizin sonucunu ,2019  yılını  büyük başarılarla gururla tamamlayarak bizleri destekleyenleri utandırmadık.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.