Bıçakla öldürmeye 15 yıl hapis

Bıçakla öldürmeye 15 yıl hapis

Samsun'da kavga sırasında bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şahıs 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

A+A-


İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Dr. Kamil Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi'nin kesiştiği yerde 16 Haziran 2015 günü gece saat 02.30'da Engin A. (36) ile Yadigar Eroğlu (30), Dursun E. (35) ve Salim S.C.(29) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Engin A., Yadigar Eroğlu'nu göğsünden bıçakladı. Olayda Dursun E. ile Engin A. da bıçakla ellerinden yaralandı. Darp da edilen Engin A. kanlar içinde kalarak hastanelik oldu. Hastanedeki tedavinin ardından tutuklanan ve tutuksuz olan kişiler hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 
Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada tutuklu sanık Engin A., Yadigar Eroğlu'nu öldürmek suçundan 15 yıl, Dursun E.'yi yaralamak suçundan da 3 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Dursun E., Engin A.'yı yaralama suçundan 2 yıl 6 ay, Selim S.C. de Engin A.'yı yaralama suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Selim S.Ç.'ye verilen hapis cezası ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.