Beytullah Şentürk (Hoca) İngiltere'de Türk Radyosuna Konuk Oluyor

Beytullah Şentürk (Hoca) İngiltere'de Türk Radyosuna Konuk Oluyor

Bafra'da Metafizik alanında adından söz ettiren ve otoriteler tarafından 2019 yılının en iyi metafizik ödülünü alan Beytullah Şentürk İngiltere'de Türk radyosuna konuk oluyor

A+A-

İngiltere Saati ile 12.00, Türkiye saati ile 15.00'da Radyo Umut'ta İlker ile Hayat Güzeldir programına konuk oluyor.

AVRUPA’DA Kİ BÜYÜCÜLERE MEYDAN OKUDU

Türkiye’de ünlü Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk İngiltere’de bulunan Metafizik Üniversitesini ziyaret etti. Metafizik alanında Türkiye’de birden fazla ödülün sahibi olan Beytullah Şentürk, araştırma yapmak üzere gittiği Londra’da açıklamalarda bulundu.

BÜYÜ AVRUPA’DA ÇOK YAYGIN

Avrupa’da büyünün çok yaygın olduğunu söyleyen Metafizik Uzmanı Şentürk, “Türkiye’de büyü yapanlara karşı savaş açmış birisi olarak mücadelemi sürdürmeye devam edeceğim. Ancak yurtdışı seyehatim sırasında görüm ki Avrupa’da büyü çok daha yaygın olarak yapılıyor.” Dedi.

BÜYÜCÜLÜK TİCARİ SEKTÖR HALİNE GELMİŞ

Açıklamasını sürdüren Şentürk, “Avrupa’nın cadde ve sokaklarında “Büyü yapılır” tabelaları olduğunu gördük. Buralarda insanların büyücüler ve falcılar tarafından dolandırıldığını fark ettik. Bu anlamda buralarda problem yaşayan insanların sayısı çok fazla olduğundan dolandırıcılar çok büyük vurgunlar elde etmişler. Bu durum buralarda ticari bir sektör haline gelmiş.” Diye Konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.