BESLENME DOSTU OKUL İSMET İNÖNÜ İLKOKULU

BESLENME DOSTU OKUL İSMET İNÖNÜ İLKOKULU

Bafra İsmet İnönü İlkokulu “Beslenme Dostu Okul Projesi” kapsamında obazite'ye dikkat çekmek için her hafta farklı bir etkinlik yapıyor.

A+A-

Okul Müdürü Şerafettin Şahin; “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam için “SAĞLIK İÇİN HAREKET ET” sloganı ile geçen ay Adnan Menderes Parkına yürüyüş gerçekleştirdik. Sağlıklı beslenmeyi anlatmak için “Gülen Yiyecekler” projesi ile doğal yiyeceklerden oluşan poşetler hazırlayarak öğrenci, veli ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dağıttık. “SAĞLIK İÇİN HAREKET ET” sloganı ile öğrencilerimizde ve velilerimizde farkındalık oluşturmak tek amacımız. Her Çarşamba 2. Teneffüste bu etkinlikleri yapıyoruz. Bu hafta ise Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve velimiz olan Bahri ÇAKIR hocamız ve Bafra Belediyesi GSK Basketbol Antrenörü Nizamettin TAŞÇI, basketbol takımı sporcuları  M. Emin ÇELİK ve Osman Demirbilek’in katkıları ile tüm öğrencilerimizle bu etkinliği yapıyoruz. Her hafta farklı bir etkinlikle sağlık beslenmenin ve hareketli yaşamın önemini öğrenci ve velilerimize kavratmak tek amacımız. İsmet İnönü İlkokulu olarak farklı etkinliklerle kaliteli ve zenginleştirilmiş eğitim  öğretim ortamları  sunmaya  devam edeceğiz ”dedi.

beslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu1-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu2-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu3-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu4-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu5-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu6-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu7-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu8-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu9-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu10.jpg

beslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu11-001.jpgbeslenme-dostu-okul-ismen-inonu-ilkokulu13-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.